Cesar Millan
Volledig scherm
PREMIUM
Cesar Millan © Kristof Ghyselinck

INTERVIEW. Hondenfluisteraar Cesar Millan gaat de honden van Joe Biden trainen: “Zo kunnen ze na bijtincident terugkeren naar Witte Huis”

CelebritiesHondenfluisteraar Cesar Millan (51) gaat de viervoeters van de Amerikaanse president Joe Biden onder handen nemen. Major en Champ werden na twee bijtincidenten tijdelijk naar huis in Delaware gestuurd, maar de asielhonden krijgen nu alsnog een tweede kans in het Witte Huis. Millan laat aan onze Hollywood-reporter weten dat hij zowel de herders als hun baasjes zal trainen: “Want wanneer een dier een fout maakt, dan is dat altijd de fout van de mens.”

10 reacties

 • paul van de velde

  3 uur geleden
  Pff ik zou daar zoveel tijd niet meer insteken hoor.Gewoon spuitje want risico is te groot
 • jan wuyts

  3 weken geleden
  Moet lukken dat voorstel had ik hier al een maand geleden al geplaatst.Cesar is de juiste man voor deze klus en die er niet mee eens zijn gedenk zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 weken geleden
  Een hond moet goed opgevoegd zijn. Hij is net gelijk een kind. Koop je een puppy die je daarna elke weekdag een hele dag alleen alleen laat omdat ge moet gaan werken, hoe gaat dat beest zich voelen ? Dat hij op zekere dag van miserie gans uw inboedel kapot bijt daar moet je niet van verschieten. Koop een hond als je er tijd voor hebt. Geen tijd, geen hond.
 • raf peeters

  3 weken geleden
  Er zijn er die hem geweldig vinden ,doch dierorganisaties zijn er achter gekomen dat hij bij zijn "opvoeden en trainen " van honden stroomstoten gebruikt.Sorry voor mij is hij puur een dierenbeul en zou geen hond meer mogen africhten. In Amerika voor de nodige op-schudding gezorgd.
 • Georges Peleman

  3 weken geleden
  Deze man weet echt wat hij doet! Mijn ouders hebben al jaren een hondenschool en zeggen het ook.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand