Dua Lipa werkt samen met Jaguar om op een volledig nieuwe manier muziek te maken, met revolutionaire technologie. Fans kunnen hun eigen versie creëren van Dua Lipa's laatste track 'Want To'.
Volledig scherm
PREMIUM
Dua Lipa werkt samen met Jaguar om op een volledig nieuwe manier muziek te maken, met revolutionaire technologie. Fans kunnen hun eigen versie creëren van Dua Lipa's laatste track 'Want To'. © Neale Haynes

INTERVIEW. Dua Lipa, pas 23 maar nu al de grootste hitmachine ooit: "Eerst wilde ik Justin Bieber zijn, nu mijn grenzen verleggen"

CelebritiesZe rijgt de hits aan elkaar, was de queen van de festivals voorbije zomer - met Tomorrowland in het bijzonder - en is zelfs populairder dan Beyoncé. Maar aan eventjes rust denkt Dua Lipa niet. Ze lanceert met ‘Want To’ alwéér een nieuw nummer. Eentje waarbij ze de rijstijl in haar Jaguar transformeerde tot een ronkende beat. “Samenwerken met een auto klinkt vreemd, maar ik wil constant mijn grenzen verleggen. I love it!”, vertelt de hitmachine ons in een exclusief interview.

0 reacties