Angelina Jolie met haar extensions.
Volledig scherm
Angelina Jolie met haar extensions. © HLN

Internet in een deuk door opmerkelijke look van Angelina Jolie: “Welke kapper heeft haar dat aangedaan?”

CelebritiesAngelina Jolie (46) schittert binnenkort in de nieuwe Marvelfilm ‘The Eternals’. Toen ze die ging promoten op de rode loper van het Filmfestival in Rome, schitterde ze echter iets minder. Aan haar zilveren jurk zal het niet gelegen hebben. Er was echter duidelijk iets mis met haar haren. 

5 reacties

 • Hilde Bruyninckx

  1 maand geleden
  Of ze heeft het bewust zo laten doen, om er zeker van te zijn dat ze de boekjes zou halen! Wie zou anders opkijken van een rode loper op een festival? Qua promostunt voor haar nieuwe film kan het wel tellen natuurlijk!
 • Nico siau

  1 maand geleden
  Dirk Lemaitre welcome in de 21ste eeuw he, wie ben jij om haar te be-/ver-oordelen? Elke mens op aarde doet mijn zijn lichaam wat ze willen, zolang ze er zelf gelukkig mee zijn dat is het enige dat telt!
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Dirk toch, beter 2 maal nadenken voor jet iets zegt.. Zeker als je het verleden niet kent
 • Francoise Stevens

  1 maand geleden
  Dirk Lemaitre, ze heeft preventief haar borsten laten weghalen omdat ze een groot risico had op borstkanker... zover voor haar "opgeblazen lichaamsdelen"... Leven en laten leven zou ik zeggen !
 • Dirk Lemaitre

  1 maand geleden
  Het is te hopen dat naast haar fake haar, haar valse nagels en de hier en daar discreet opgeblazen lichaamsdelen, vooral haar tatoeages van het afwasbare type zijn.
 1. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.