Angelina Jolie met haar extensions.
Volledig scherm
Angelina Jolie met haar extensions. © HLN

Internet in een deuk door opmerkelijke look van Angelina Jolie: “Welke kapper heeft haar dat aangedaan?”

CelebritiesAngelina Jolie (46) schittert binnenkort in de nieuwe Marvelfilm ‘The Eternals’. Toen ze die ging promoten op de rode loper van het Filmfestival in Rome, schitterde ze echter iets minder. Aan haar zilveren jurk zal het niet gelegen hebben. Er was echter duidelijk iets mis met haar haren. 

5 reacties

 • Hilde Bruyninckx

  1 jaar geleden
  Of ze heeft het bewust zo laten doen, om er zeker van te zijn dat ze de boekjes zou halen! Wie zou anders opkijken van een rode loper op een festival? Qua promostunt voor haar nieuwe film kan het wel tellen natuurlijk!
 • Nico siau

  1 jaar geleden
  Dirk Lemaitre welcome in de 21ste eeuw he, wie ben jij om haar te be-/ver-oordelen? Elke mens op aarde doet mijn zijn lichaam wat ze willen, zolang ze er zelf gelukkig mee zijn dat is het enige dat telt!
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Dirk toch, beter 2 maal nadenken voor jet iets zegt.. Zeker als je het verleden niet kent
 • Francoise Stevens

  1 jaar geleden
  Dirk Lemaitre, ze heeft preventief haar borsten laten weghalen omdat ze een groot risico had op borstkanker... zover voor haar "opgeblazen lichaamsdelen"... Leven en laten leven zou ik zeggen !
 • Dirk Lemaitre

  1 jaar geleden
  Het is te hopen dat naast haar fake haar, haar valse nagels en de hier en daar discreet opgeblazen lichaamsdelen, vooral haar tatoeages van het afwasbare type zijn.
 1. Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrokken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’
  TV

  Ashton Kutcher voelde zich niet aangetrok­ken tot zijn vrouw Mila Kunis op set van ‘That 70's Show’

  Het lijkt wel alsof ze altijd al een koppel geweest zijn. Ashton Kutcher (44) en Mila Kunis (39) zijn inmiddels acht jaar gelukkig getrouwd en hebben samen twee kinderen genaamd Wyatt (8) en Dimitri (6). Maar de vonk tussen hen beide was er zeker niet altijd. Op de set van ‘That 70's Show’ was er namelijk helemaal geen interesse, vertelt Kutcher. “Dat kwam door ons leeftijdsverschil.”
 2. Priscilla Presley profiteerde in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley profiteer­de in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar

  Uit een oude rechtszaak blijkt dat Priscilla Presley (77) onterecht geld kreeg van Elvis Presley Enterprises. Ze verdiende maar liefst 900.000 dollar (ongeveer 818.505 euro) per jaar, ondanks dat ze geen aandeel in het bedrijf had. Het nieuws komt er vlak nadat de ex-vrouw van Elvis Presley zelf een rechtszaak aanspande, omdat ze de geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley, betwist.
 3. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 4. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.