Volledig scherm
© BSRagency BACKGRID

IN BEELD. Sylvie Meis schittert in peperdure trouwjurk op huwelijk in Toscane

CelebritiesHet is gebeurd: Sylvie Meis (42) is (andermaal) getrouwd. Zaterdagmiddag stapte ze in het Italiaanse Florence in het huwelijksbootje met de Duitse kunstenaar Niclas Castello (41). Op de eerste trouwfoto’s die door de paparazzi zijn verspreid, is te zien hoe Sylvie straalt in een peperdure kanten trouwjurk. De publiciteitsschuwe Castello koos voor een klassiek trouwpak.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Amerikaanse privédetective over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”
  PREMIUM
  Celebrities

  Amerikaan­se privédetec­ti­ve over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”

  Op 11 februari 2012, aan de vooravond van de Grammy Awards-uitreiking, overleed Whitney Houston, 48 jaar jong. “Er zijn nog veel te veel onbeantwoorde vragen rond haar. Een nieuw en grondiger onderzoek is de enige manier om de waarheid te achterhalen.” Privédetective Paul Huebl maakt er een erezaak van. “Ik ben er zeker van dat uit een nieuwe autopsie zal blijken dat ze vermoord werd. Dat werd nooit onderzocht, omdat de politie er automatisch van uitging dat ze drugs had genomen. Er werd letterlijk gezegd: “Wie kan het wat schelen.” Ik wil eerherstel voor Whitney Houston. Deze zaak móet heropend worden!”
 2. Wereld mag meegenieten van vierdaagse huwelijk Sylvie Meis... als de sponsor maar genoemd wordt
  PREMIUM
  Showbizz

  Wereld mag meegenie­ten van vierdaagse huwelijk Sylvie Meis... als de sponsor maar genoemd wordt

  Dit weekend geeft presentatrice Sylvie Meis (42) haar jawoord aan de Duitse kunstenaar Niclas Castello (42) in Italië. Het gebeuren staat haaks op haar eerste huwelijk met de voormalige profvoetballer Rafael van der Vaart. Toen werd haar dag live uitgezonden op televisie, maar voor haar tweede huwelijk kiest presentatrice Sylvie Meis (42) voor een intiemere plechtigheid, weg van de camera’s. Tenminste: tot de bruid zelf beslist welke foto’s en details richting buitenwereld mogen, inclusief vermelding van sponsors. Dit is alles wat we weten over het vierdaagse luxueuze evenement.
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"