Paris Hilton is getrouwd.
Volledig scherm
Paris Hilton is getrouwd. © Instagram

IN BEELD. Paris Hilton stapte in het huwelijksbootje en droeg maar liefst 4 jurken: “Ik trilde toen ik naar het altaar liep”

CelebritiesVroeger stond ze bekend als feestbeest, vandaag is ze gesetteld met de liefde van haar leven: Carter Reum. Gisteren stapte Paris Hilton (40) in het huwelijksbootje in Bel Air, en daar hoorde natuurlijk een extravagant feestje bij. 

9 reacties

 • najima eljalti

  2 maanden geleden
  Je zult toch alleen en zonder je rijkdom begraven worden, de dood is de enige ding die voor iedereen gelijk is.
 • Chris Kerckhoven

  2 maanden geleden
  Rijk zijn moet toch plezant zijn. Nooit je geld moeten tellen.
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Is dat allemaal wel goed voor het klimaat wat die doen ? Rijke mensen moeten het voorbeeld geven voor het klimaat, zij hebben het geld ervoor.
 • Peeters Gerd

  2 maanden geleden
  Als je het hoog in hebt, kan je het breed laten hangen.
 • Jenny stevens

  2 maanden geleden
  PRACHTIG
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Is divagedrag de reden waarom concertreeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmerrie”
  Play
  Celebrities

  Is divagedrag de reden waarom concert­reeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmer­rie”

  Adele (33) kondigde afgelopen vrijdag aan dat ze haar langverwachte reeks concerten in Las Vegas op het allerlaatste moment moest annuleren. De Britse zangeres verklaarde in een emotionele videoboodshap dat “productionele vertragingen door de coronacrisis” de boosdoener zouden zijn geweest. Maar volgens insiders zouden de spanningen tussen Adele en haar management er ook voor iets tussen zitten.
 1. Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde
  Celebrities

  Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneer­de

  Sherine Ebadi, een gewezen FBI-agent, bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde gedurende de curatele. Volgens Ebadi heeft papa Spears de privacy van zijn dochter niet alleen zelf geschonden. Uit haar verklaring in de rechtbank blijkt dat Jamie ook aan andere mensen vroeg om zijn dochter in de gaten te houden. Ondertussen heeft Britney wél controle gekregen over haar geld — al vraagt papa Jamie nog steeds om haar zijn gerechtskosten te laten betalen.