Kim Kardashian en North West - Kourtney Kardashian - Kylie Jenner en Stormi Webster
Volledig scherm
Kim Kardashian en North West - Kourtney Kardashian - Kylie Jenner en Stormi Webster © Reporters / Splash

IN BEELD. Kardashians aangekomen in Italië voor bruiloft Kourtney

CelebritiesDe Kardashians zijn in Italië aangekomen voor de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De Amerikaanse familie werd vrijdagavond door lokale media gefotografeerd bij een restaurant in Portofino. Ook de dag erna werden ze gespot in in Portofino toen ze van een boot stapten en door de stad wandelden.

1 reactie

 • Scarlett Roaen

  1 maand geleden
  Het zoveelste bewijs dat geld niet synoniem staat voor klasse.
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.