Shania Twain, Harry Styles en Lizzo
Volledig scherm
Shania Twain, Harry Styles en Lizzo © FilmMagic / Getty Images

IN BEELD. Het ‘bollenpak’ van Shania Twain en de blote borst van Harry Styles: dit zijn de meest memorabele looks van de Grammy Awards

CELEBRITIESZondagavond werden de prestigieuze Grammy Awards uitgereikt in Los Angeles. En daar hoorde uiteraard ook spectaculaire outfits bij. Verschillende grote namen uit de muziekindustrie zoals Harry Styles, Taylor Swift en Olivia Rodrigo verschenen op de rode loper. Bekijk hier de meest opvallendste looks van de avond.

 1. Leonardo DiCaprio richt z'n pijlen op dit Vlaamse topmodel: “Ze amuseerden zich tot in de vroege uurtjes”
  PREMIUM
  Celebrities
  11

  Leonardo DiCaprio richt z'n pijlen op dit Vlaamse topmodel: “Ze amuseerden zich tot in de vroege uurtjes”

  Sinds Leonardo DiCaprio (48) Camila Morrone (25) aan de deur zette, verschijnt hij aan de lopende band met jonge modellen. Na Gigi Hadid (27) is de zoveelste in rij nu het Vlaamse topmodel Rose Bertram (28). Maar er zijn ook andere - en jongere - kapers op de kust. Aan welke vrouwen wordt hij momenteel gelinkt? Wie is die Vlaamse schone precies? En waarom lukt het de acteur niet om de ware te vinden?
 2. Neefje van Jeremy Renner schreef emotionele brief aan acteur na accident: “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”
  CELEBRITIES

  Neefje van Jeremy Renner schreef emotionele brief aan acteur na accident: “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”

  Het neefje van Jeremy Renner (52) schreef een hartverwarmende brief na het ernstige accident van zijn oom. De ‘Hawkeye’-acteur belandde in januari dit jaar onder een sneeuwschuiver van 6.500 kilogram, waarbij hij maar liefst dertig botten brak. Inmiddels is hij thuis aan het revalideren. “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”, staat te lezen in de brief, die Renner deelt op Instagram.