Photo News
Volledig scherm
© Photo News

IN BEELD. Andie MacDowell (64) steelt de show tijdens Paris Fashion Week

CelebritiesAndie MacDowell (64) pronkte afgelopen zondag met haar grijze krullen op de catwalk van L’Oréal tijdens Fashion Week in Parijs. Maar ook andere modellen op leeftijd stalen er reeds de show op de catwalk. Zo straalden Naomi Campbell (52), Linda Evangelista (57) en zelfs Cher (76) eveneens in glamoureuze outfits. Dit waren de meest opvallende veteranen.

 1. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”
 2. BINNENKIJKEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwekkende villa van 15 miljoen dollar
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwek­ken­de villa van 15 miljoen dollar

  Het gaat de Amerikaanse zangeres Lizzo (34) voor de wind. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook privé. De zangeres, wiens leven te volgen is in de Streamz-docu ‘Love, Lizzo’, heeft namelijk de liefde gevonden bij stand-upcomedian Myke Wright. En het koppel heeft meteen een liefdesnestje om in te gaan wonen, want Lizzo kocht recent een prachtige modernistische villa, ter waarde van 15 miljoen dollar. Goed voor maar liefst vier badkamers, drie slaapkamers en een prachtig zwembad. De vorige eigenaar? Popster en goede vriend Harry Styles (28).
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”
  Celebrities

  Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”

  Shania Twain (57) liet zich van een bijzonder moedige kant zien. De zangeres getuigde over seksueel en fysiek geweld door haar stiefvader Jerry Twain. De impact ervan was zelfs zo groot dat ze haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk verborg. Ook in haar carrière merkte ze de effecten van haar woelige jeugd. “Het voelde alsof ik betast of verkracht werd door mensen hun ogen.”