Johnny Hallyday
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Hallyday © AFP

“Ik zat naast Edith Piaf toen ze opeens haar hand op mijn dij legde”: het turbulente leven van de overleden Johnny Hallyday

CelebritiesOp 6 december is het vijf jaar geleden dat Johnny Hallyday overleed. De Franse zanger van Belgische afkomst werd 74 jaar en had een bewogen leven achter de rug. Jean-Philippe Smet, zoals hij echt heette, verkocht meer dan honderd miljoen platen, maar het succes had ook zijn nadelen. Hallyday bezat echter een veerkracht waarop menigeen jaloers zou zijn. ‘Story’ zet zijn turbulent leven op een rijtje: van zijn afwezige vader, de versiertruc van Edith Piaf tot zijn zelfmoordpoging.

3 reacties

 • Joke T'Joen

  2 maanden geleden
  Idool
 • André Decrock

  2 maanden geleden
  Wat een prachtige stem
 • Vos Francis

  2 maanden geleden
  Heb hem zeker 4x live zien optreden. Onevenaarbaar!!
 1. Marilyn Manson weer aangeklaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderjarig meisje: “Ze was nog maagd”
  Celebrities
  2

  Marilyn Manson weer aange­klaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderja­rig meisje: “Ze was nog maagd”

  Een vrouw, die anoniem wenst te blijven, heeft Marilyn Manson (54) aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Dat meldt ‘Rolling Stone’. De zanger zou de dame verschillende keren aangerand hebben toen ze nog minderjarig was. Manson is de voorbije jaren al meermaals aangeklaagd wegens seksueel misbruik, onder meer door ‘Westworld’-actrice Evan Rachel Wood (35).
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur
  PREMIUM
  Celebrities

  “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur

  “Hij beleeft triestige laatste dagen.” Ooit was hij een veelgevraagd en populair Hollywoodacteur, maar tegenwoordig brengt Jack Nicholson (85) z’n dagen door in afzondering. Het gevolg van gezondheidsproblemen, klinkt het. Intussen is het al meer dan een jaar geleden dat hij z’n gezicht nog eens liet zien, tot grote wanhoop van z’n omgeving. “Het is alsof hij de realiteit niet meer onder ogen wil zien.”