Hugh Hefner en zijn Playboybunnies voor de Playboy Mansion.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugh Hefner en zijn Playboybunnies voor de Playboy Mansion. © Getty Images

“Ik zag hoe hij een meisje verkrachtte, maar moest mijn mond houden”: Playboy Bunnies getuigen over misbruik

CelebritiesHet leek voor veel meisjes een droom die uitkwam: geselecteerd worden voor een verblijf in het Playboy Mansion. Maar al snel bleek een leven aan de zijde van Hugh Hefner een pak minder idyllisch dan gehoopt. Verschillende bunnies getuigen in de docureeks ‘Secrets of Playboy’ over drugs, orgieën en seksueel misbruik. “Hefner had een zwarte ziel. We waren blij toen hij doodging.”

12 reacties

 • San Pauwels

  2 maanden geleden
  Uit de lessen sociologie heb ik onthouden dat "Playboy" staat voor uitbuiting van vrouwen. Heffner verdiende grof geld door het exploiteren van jonge vrouwen. Hij maakte gretig gebruik van de foto's van Monroe zonder ervoor te betalen. Hij beweerde dat hij een voorstander was van de emancipatie van de vrouw maar in realiteit reduceerde hij ze tot seksobject. Bepaalde vrouwen kampen met een laag zelfbeeld en zoeken bevestiging. Heffner maakte daar misbruik van.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  HAd dan niet daar gaan wonen, wat had je nu verwacht dat het daar liefdevol en vredig ging zijn, of puur seks , drank, geld(macht) en uitbuiting ten volle Nu natrappen getuigd van niet veel zelfrespect Te weinig en te laat
 • ben Verschuren

  2 maanden geleden
  Grappig, de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet!
 • kurt jansens

  2 maanden geleden
  Tja, dan hadden jullie gewoon aan de kassa van Wal Mart moeten gaan zitten he.
 • wesley netnem

  2 maanden geleden
  De vraag is waarom deze vrouwen in de eerste plaats bij zo'n bejaarde vent gingen doen ? Wat hadden ze verwacht dat hij Hun alle Luxe en weelde ging schenken zonder tegen prestaties ? het zijn vrouwen zelf die Zulke Kerels op een Voetstuk zetten Zodat ze Nog meer naieve slachtoffers kunnen maken ...als vrouwen zulke venten altijd Links laten liggen sterven ze van zelf uit !!