Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Ik vraag me af of ik even succesvol zou zijn geweest als ik niet plus-size was”: de stijlevolutie van Adele

CelebritiesNu Adele (33) op het punt staat om een nieuw album - haar eerste in zes jaar - uit te brengen, staat de Britse weer volop in de publiciteit. Vallen daarbij op: haar glamoureuze outfits en strakke lichaam. Een groot verschil met hoe ze in 2007 haar debuut maakte in de muziekwereld. Een blik op de stijlevolutie van een muziekicoon. “Anna Wintour maakte een ‘lady’ van me.”

13 reacties

 • viviane Devos

  3 weken geleden
  Ik vond haar heel mooi zoals ze was waarom willen al die sterren er mager uitzien ze hebben geen persoonlykheid meer ze gelyken allemaal op elkaar voor de jonge meisjes is dat niet goed die denken dan ook dat ze er zo moeten uitzien blyf zoals je bent je bent zowizo mooi
 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Ik was al een fan van haar muziek voor ik wist hoe ze eruit zag. Het is haar stem en haar talent die haar geweldig maken, niet haar uiterlijk.
 • Karine Kuhn

  1 maand geleden
  Kledij is altijd mooier op een kapstok. De echtheid van iemand ( stem en uiterlijk) heeft niets te maken met een kapstok. Iemand die oprecht straalt, zelfs al is ze mollig, vind ik oneindig veel mooier dan iemand wiens gezicht geen uitdrukking meer heeft van alle lagen make-up en nepdingen die erop liggen.
 • Victor Ypres

  1 maand geleden
  Vreemd, dus nu vraagt ze zich af of ze juist populair werd omdat ze dik was ? Iedereen heeft precies wel een reden om te klagen. En inderdaad, tegenwoordig loopt ze er gewoon gelijk een Barbie pop bij, maar dat is dan niet omdat ze zo fel vermagerd is, maar vooral omdat ze nu constant met een centimeter dikke schmink-laag te zien is.
 • Jan Verbinnen

  1 maand geleden
  Vroeger mocht je niet dik zijn en nu mag niet dun zijn. Nu voor het lichaam zal een lager vet gehalte zeker gezonder zijn. Niet te laag natuurlijk.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.