Willy Sanjuan/Invision/AP
Volledig scherm
© Willy Sanjuan/Invision/AP

“Ik had een seksverslaving”: James Franco reageert voor het eerst op beschuldigingen seksueel misbruik

CelebritiesJames Franco (43) doorbreekt na vier jaar de stilte rond de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres. De Amerikaanse acteur werd in 2018 door vijf vrouwen beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag, waarvan er vier studentes van hem waren bij zijn acteerschool. In een gesprek met The Jess Cagle Podcast reageert Franco voor het eerst en bekent hij onder meer dat hij seksverslaafd was. “Ik heb inderdaad seks gehad met een paar studentes. Ook al was er sprake van wederzijdse instemming, dan nog had ik geen seks met een student mogen hebben.”

3 reacties

 • Anneke Brusselmans

  1 jaar geleden
  Het draait hier weer gewoon om geld waarom na jaren klacht indienen ?? En als je seks hebt met beide toestemming vraag ik me af waarom er dan achteraf geld moet gevraagd worden voor dan ineens misbruik . Niemand zegt dat je seks moet hebben hè maar nee ze willen beroemd worden en doen er alles voor en daarna slaan ze er nog is geld uit ook zo kan elke vrouw afkomen en geld eisen van iedereen waar ze seks mee had het is soms wel dubbel vindt ik
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Vaak is het Geen seks verslaving maar een veel te groot Ego en Geld , Roem !
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Hij wordt door vijf vrouwen, waarvan vier studentes van zijn acteerschool, beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Maar er was wél wederzijdse instemming. Dat is geen seksueel ontoelaatbaar gedrag. Zo kan elke vrouw gelijk welke man waarmee ze seks had aanklagen voor seksueel misbruik. Dergelijk gedrag zal er nog toe leiden dat elke man in een grote boog om vrouwen heenloopt. Het feit dat James Franco zo'n 30 miljoen $ rijk is zal waarschijnlijk ook wel een rol spelen. Ze willen geld.