Harvey Weinstein
Volledig scherm
Harvey Weinstein © REUTERS

“Ik dacht dat hij een seksverslaving had”: getuigen van verdediging Weinstein brengen hem net in diskrediet

CelebritiesHet proces tegen Harvey Weinstein (67) blijft de gemoederen verhitten. De afgelopen dagen was het woord aan de verdediging, die door middel van verschillende getuigen de slachtoffers in diskrediet probeerde te brengen. Helaas lukte dat de ene keer al iets beter dan de andere. Weinstein zelf zal niet aan het woord komen. 

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Madonna laat monden openvallen met video in BDSM-outfit: “Mijn God, wat doe je nu weer?”
  Play
  Celebrities

  Madonna laat monden openvallen met video in BDSM-out­fit: “Mijn God, wat doe je nu weer?”

  Madonna (64) verbaast de laatste tijd iedereen op haar sociale media-accounts met gewaagde video’s en sensuele dansjes. Deze keer gaat ze weer een stapje verder. Op haar Instagram post de zangeres een video waarin ze tegen een spiegel leunt. Maar de video slaat al snel om. Madonna trekt vervolgens een BDSM-outfit aan mét een zweep als accessoire. Monden vallen open bij de post op Instagram. “Wat ben je toch allemaal aan het doen?”