Brooklyn en Nicola gaan trouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Brooklyn en Nicola gaan trouwen. © BrunoPress/BSR- Fotomontage HLN

Huwelijkscontract beschermt niet hem, maar háár: Brooklyn Beckham stapt in peperduur huwelijksbootje

CelebritiesZaterdag vindt in Palm Beach hét societyhuwelijk van het jaar plaats. Dan trouwt Brooklyn Beckham (23), zoon van David en Victoria, met de Amerikaanse actrice Nicola Peltz (27). Het gaat er blinken van de celebrities - de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden aanwezig zijn -, en de factuur voor de trouwerij zal boven de 3 miljoen euro liggen. Opvallend: de voornaamste sponsor van het hele gebeuren is niét de legendarische familie Beckham, maar wel papa Peltz, die nog véél rijker is dan zij. En de man heeft zo z’n eisen gesteld. 

 1. Adele maakt waar spektakel van shows in Las Vegas (en doet zelfs een verdwijntruc)
  Play
  Celebrities

  Adele maakt waar spektakel van shows in Las Vegas (en doet zelfs een verdwijn­truc)

  Met een jaar vertraging is Adele (34) eindelijk begonnen aan haar ‘Weekends with Adele’-shows in Las Vegas. Het wordt meteen duidelijk dat de Britse zangeres voor deze langverwachte concerten kosten noch moeite heeft gespaard. Met ‘Hello’ heeft ze meteen iedereen mee, en even later is het spektakel compleet wanneer er letterlijk regen en vuur tevoorschijn komt tijdens ‘Set Fire To The Rain’. Het volledige The Colosseum-theater geniet met volle teugen mee. Eindigen doet ze met een soort goocheltruc: confetti valt naar beneden en weg is Adele.
 2. Na ontdekking van Alzheimer-gen: Chris Hemsworth stopt een tijdje met acteren
  Celebrities

  Na ontdekking van Alzheimer-gen: Chris Hemsworth stopt een tijdje met acteren

  ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth (39) heeft recent ondervonden dat hij een genetische aanleg heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Die ontdekking deed hij tijdens de opnames van de Disney+ documentaire ‘Limitless’, waarin hij test hoe je als mens langer kan leven. De acteur had veel moeite met de diagnose en heeft bijgevolg besloten om zijn carrière op een lager pitje te zetten: “Ik heb nood aan een pauze.”
 3. Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”
  Play
  Celebrities

  Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”

  Mariah Carey (52) ziet zichzelf dan wel als de ‘Queen of Christmas’, maar de koningin van het playbacken zal de Amerikaanse zangeres duidelijk nooit worden. Carey bracht op donderdag haar wereldhit ‘All I Want For Christmas’ tijdens de Thanksgiving Day Parade van het warenhuis Macy’s. Alleen is haar performance niet bepaald in de smaak gevallen bij haar fans…