Bill Gates ziet zijn huwelijk twee jaar na Jeff Bezos ook op de klippen lopen. Beide miljardairs staan al jaren in de top vijf van rijkste mensen der aarde op de lijst van Forbes.
Volledig scherm
Bill Gates ziet zijn huwelijk twee jaar na Jeff Bezos ook op de klippen lopen. Beide miljardairs staan al jaren in de top vijf van rijkste mensen der aarde op de lijst van Forbes. © Reuters/EPA

Huwelijk Bill Gates strandt twee jaar na dat van Jeff Bezos: dit zijn de 12 duurste scheidingen ooit

CelebritiesBill Gates (65) en zijn echtgenote Melinda (56) zetten na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Het laat zich raden dat dit mogelijk een van de duurste scheidingen ooit wordt. Bill Gates staat momenteel vierde op de Forbes-lijst van rijkste mensen ter wereld met een geschat vermogen van ruim 108 miljard euro. Op 1, met een fortuin van 164 miljard euro, nog altijd Jeff Bezos. De oprichter van Amazon scheidde twee jaar geleden van MacKenzie Scott. Die relatiebreuk prijkt ook helemaal bovenaan in de top 12 van de duurste ooit. Een overzicht.

31 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 maanden geleden
  Op zekere dag, misschien ook na 27 jaar huwelijk, stelt men zich de vraag : wil ik met deze persoon verder oud worden. Probeer afgezien van geld en status, een goede reden te vinden om langer samen te blijven. Ook al staat die persoon van kop tot teen in 't goud stap het op als de liefde een ijsklomp geworden is.
 • ivo simons

  2 maanden geleden
  Fake scheiding. Er zijn er nog die zogezegd gescheiden zijn voor bepaalde financiële belangen.
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Anais Kartas dat is het standpunt van de mevrouw van morgenvroeg, zelf heb ik daar bedenkingen bij.
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Caroline Bex, en hoe zou het tot deze situatie kunnen gekomen zijn.It takes two to tango, volgens het gezegde.
 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  Ik vindt toch dat in Veel zaken hier boven de Man zwaar gediscrimineerd wordt !! Waarom moeten die vrouwen de helft krijgen van wat Hun man verdient heeft , terwijl ze vaak zelf een Inkomen en carriere hadden ? En waarom krijgen ze ook een deel van het geld dat hij al had voor ze samen waren ? Ook Maddona haar ex waarom moet die zoveel krijgen ?? Dit is niet correct ! Dat ze iets krijgen tot daar !?
 1. BINNENKIJKEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk

  Nu Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) officieel uit elkaar zijn, is het niet meer dan logisch dat de twee elk hun eigen pand hebben. Kim mocht van haar ex-man samen met hun vier kinderen in hun herenhuis van 50 miljoen euro blijven terwijl Kanye zijn intrek nam in een iets goedkoper stulpje. Te midden van Los Angeles heeft de rapper een eigendom dat hij momenteel gebruikt als vrijgezellenhuis. Al is er de laatste tijd maar weinig ‘vrijgezellen’ aan nu zijn romance met Irina Shayk (35) steeds meer vorm krijgt.