Celebs blunderen tijdens coronacrisis.
Volledig scherm
Celebs blunderen tijdens coronacrisis. © HLN

Huilen in miljoenenvilla’s of ‘niet meedoen’ aan social distancing: wereldvreemde celebs blunderen in tijden van corona

Celebrities“Blijf in uw kot”, zoals Maggie De Block het zo goed verwoordde. Was je handen. Blijf alleen in contact met ouderen via telefoon of chat. Blijf thuis. Check, check, check. Het lijkt zo simpel, maar voor sommige mensen is het dat niet. Vooral celebs laten meer dan ooit blijken hoe wereldvreemd ze geworden zijn. Gelukkig zijn er veel beroemdheden die wél hun beste beentje voorzetten, maar we kunnen helaas niet om déze bende heen: de grootste celebrity-blunderaars van de coronacrisis.  

10 reacties

 • Chris Devlaeminck

  9 maanden geleden
  Is er nu iets anders te verwachten van een groot deel van die rijke celebs? hoe zouden we zelf zijn is de vraag die we ons moeten stellen.
 • Patrick Weyers

  9 maanden geleden
  In de eerste plaats, ik wil die job niet doen. Op de 2de plaats, ik ken erg veel leerkrachten en directeurs van scholen. Die directeurs zijn veelal idealisten, te weinig betaald voor alle prestaties. Die gewone leerkrachten, zeker in het lager onderwijs, denken alleen maar dat ze hard werken.
 • Benny de Groot

  10 maanden geleden
  Het zou leuk zijn dat we nu is gaan inzien dat we zo'n mensen niet moeten verafgoden. In de woorden van Bob Marley; "Rijkdom komt niet in de vorm van geld. Rijkdom komt in de vorm van liefde en leven." Moesten we 'samen sterk' eens echt letterlijke gaan nemen dan bestond geld zelfs niet en werkten we samen om de wereld te laten draaien. Zo simpel en mooi kan het zijn hoor.
 • Christien De Waele

  10 maanden geleden
  Goh ja die willen natuurlijk in de aandacht blijven... En het zal niet overal hetzelfde zijn in elk land wat betreft de testen. Maar in België Bvb kan je uzelf in samenspraak met uw huisarts wel laten testen bij vermoeden van. Enige nadeel je betaald alles zelf kostprijs 29 euro. En ja ik werk ook in de zorg. De meeste vinden het simpeler om dan maar een week of twee thuis te blijven zitten. Ipv zelf de kosten te dragen om terug te kunnen werken. Mits goedkeuring.
 • Feline Noé

  10 maanden geleden
  Het gaat allemaal om dezelfde problemen die wij hebben meegemaakt. Misinformatie dat het maar 'een griepje' is.. en later het besef dat we allemaal misinformatie hebben gekregen van de overheid in het begin (door China en hun valse info). Het is pas met Italië dat we betrouwbare info kregen en serieuzer zijn beginnen nemen dan ervoor. Geraken aan de tests is het grootste hekelpunt, zelfs al woon je samen met iemand die het heeft.
 1. Britney koopt je luiers en Taylor geeft 3000 dollar aan fan: celebs steken een handje toe tijdens coronacrisis
  Celebrities

  Britney koopt je luiers en Taylor geeft 3000 dollar aan fan: celebs steken een handje toe tijdens coronacri­sis

  Niet alle celebs verstoppen zich dezer dagen in hun villa’s. Ze zitten natuurlijk wel thuis, net als de rest van ons, maar sommigen van hen proberen zich in te zetten voor de maatschappij tijdens de coronacrisis. Van het doneren van geld aan goede doelen - of zelfs aan specifieke personen die het moeilijk hebben - tot het aankopen en verschepen van luiers: deze beroemdheden dragen hun steentje bij.
 2. Rapper Soulja Boy aangeklaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling
  Celebrities

  Rapper Soulja Boy aange­klaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling

  Een voormalig assistent van Soulja Boy, onder andere bekend van de hit ‘Crank That’, heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. Dat melden Amerikaanse media. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de 30-jarige Amerikaan haar gegijzeld hebben. Tot slot weigerde hij haar loon te betalen en gedroeg hij zich gewelddadig. Het is niet de eerste keer dat de rapper in aanraking komt met het gerecht.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"