Hugh Jackman
Volledig scherm
Hugh Jackman © EPA

Hugh Jackman test positief op corona: “Ik kan even geen shows meer geven”

Celebrities‘Wolverine’-acteur Hugh Jackman (53) heeft positief getest op corona. Dat maakte hij zelf bekend in een video op Twitter. Omdat hij het virus heeft moet hij enkele shows van zijn Broadwayshow ‘The Music Man’ overdragen aan zijn understudy. 

2 reacties

 • Ronny Cypers

  1 jaar geleden
  @Kevin, wat moet hij anders zeggen? Hij heeft zich al laten vaccineren en ook met een boosterprik. Hij heeft altijd opgeroepen om hetzelfde te doen op internet. Bij koppige "dovemansoren" kun je 100 keer zeggen om een vaccin te laten zetten maar ze doen het toch niet want ze weten alles beter!
 • Kevin van Goethem

  1 jaar geleden
  Dat is het dan. Ik heb corona dus kan even geen shows meer geven. Binnen 2tal weken is het klaar en ben ik terug.
 1. Brooke Shields op haar tiende al gedwongen tot naaktscènes: “Ik werd zo geseksualiseerd dat ik uiteindelijk werd verkracht”
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  Brooke Shields op haar tiende al gedwongen tot naaktscè­nes: “Ik werd zo geseksuali­seerd dat ik uiteinde­lijk werd verkracht”

  Brooke Shields (57) was de onschuld zelve toen ze in ‘The Blue Lagoon’ alle harten veroverde. Amper 14 jaar was ze, en toch werd ze van de ene dag op de andere bestempeld als seksbom. In de nieuwe documentaire ‘Pretty Baby’ op Disney+ vertelt ze hoe ze al op tienjarige leeftijd naaktscènes moest spelen en hoe dat leidde tot misbruik. “Mannen dachten dat ze alles met me mochten doen... Zelfs seksuele handelingen.”
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.