“Hou je mond, wees stil en stop met tegenstribbelen”: Paris Hilton getuigt over seksueel misbruik op school

CelebritiesTv-persoonlijkheid Paris Hilton (41) getuigt in een interview met de ‘New York Times’ over hoe ze twintig jaar geleden als tiener misbruikt werd op de Provo Canyon kostschool in Utah: “Ik werd midden in de nacht gewekt door mannelijk personeel dat me in een privékamer duwde en een baarmoederhalsonderzoek op me uitvoerde.”

 1. Chocobaron, Louis Vuitton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlanders en Fransen woont in ons land
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  Chocobaron, Louis Vuit­ton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlan­ders en Fransen woont in ons land

  Niet alleen Nutella-baas Giovanni Ferrero (58) waardeert het Belgische belastingsysteem. Vooral ook schatrijke noorder- en zuiderburen vestigen zich hier. “Ons land is voor rijkaards dan ook bijzonder aantrekkelijk”, vertelt professor Michel Maus aan ‘Dag Allemaal’. Al geeft hij toch graag mee dat die buitenlandse miljardairs hier niet helemaal vrij spel krijgen.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. “Plots trok die tv-producer al zijn kleren uit”: het straffe verhaal van Linda Ronstadt, die scoort dankzij ‘The Last of Us’
  PREMIUM
  Celebrities

  “Plots trok die tv-producer al zijn kleren uit”: het straffe verhaal van Linda Ronstadt, die scoort dankzij ‘The Last of Us’

  Dankzij de populaire tv-reeks ‘The Last of Us’ is het nummer ‘Long Long Time’ van zangeres Linda Ronstadt (76) uit 1970 aan een tweede leven begonnen. Linda wie, vraagt u zich misschien af. Wel, Linda Ronstadt, een van de grootste muzikale sterren uit de jaren zeventig. Een vrouw die van dichtbij de Manson-moorden meemaakte, relaties had met Mick Jagger en George Lucas en regelmatig geconfronteerd werd met seksisme. “Ik had geluk dat ik die avond niet thuis was, of ze waren ook achter mij aangekomen.”