Brad Pitt is in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Brad Pitt is in Brussel. © Joel Hoylaerts/Photo News

Hoog bezoek in ons land: Brad Pitt landt met privéjet in Brussel en bezoekt expo van bevriende artiest

CelebritiesHoog bezoek in ons Belgenlandje. Steracteur Brad Pitt (57) is maandag in alle stilte met een privéjet in Brussel geland. Daarna trok hij naar de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB) in onze hoofdstad. Wat deed hij daar precies? Waar bracht hij de nacht door? En wat zijn zijn plannen voor de komende dagen?

65 reacties

 • WILLY UYTTERHAEGEN

  1 jaar geleden
  Ik ben het echt beu als Belg om alle negatieve instellingen en pure jaloezie te moeten waarnemen. Niemand hoeft zich denigrerend op te stellen met de betrekking tot het financiële van een ander! Corona , ja , maar is wel 1 van de weinige uitzonderingen die zich aan de regels houdt ! Chapeau! Dit kunnen weinige evenaren
 • Valentin Valmont

  1 jaar geleden
  Misschien had Brad Pitt een meeting met iemand van Total Desig Belgium. Zij hebben in het verleden al eerder discreet zaken gedaan voor Hollywoodsterren zoals Johnny Depp, Sean Penn, John Malkovich en muziekartist Mick Hucknall. Natuurlijk gaan ze dat zelf niet bevestigen, noch ontkennen.
 • Jan Van de casteele

  1 jaar geleden
  hoog bezoek ? da's een acteur hoor
 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Binnenkort expo van Thomas Houseago die ook prachtige sculpturen realiseert. Brad Pitt zou ook twee architecten ontmoeten ...waarom, zijn niemands zaken en waar hij de nacht zal doorbrengen is onnodig te melden, iedereen heeft recht op privacy. En.. als er kritiek is op privé vliegtuigen wegens klimaat, dan moet er nooit meer gevlogen worden dan alleen voor zaken en handel.
 • Eddy Crikemans

  1 jaar geleden
  Wij mogen het land niet uit maar als je geld genoeg hebt kan alles,of moet hij ook eerst in quarentine,of test iemand anders in zijn plaats,hoeveel milieutaks betaald hij ,of is dit alleen maar voor de sukkelaar die na hard werken ook eens even op vakantie wil.Jullie onthalen hem als een held die een land dat vuurrood gekleurd staat op de wereldkaart wil trotseren om een vriend te bezoeken maar wanneer mag ik mijn vriend nog eens bezoeken in het buitenland.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.