Brad Pitt is in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Brad Pitt is in Brussel. © Joel Hoylaerts/Photo News

Hoog bezoek in ons land: Brad Pitt landt met privéjet in Brussel en bezoekt expo van bevriende artiest

CelebritiesHoog bezoek in ons Belgenlandje. Steracteur Brad Pitt (57) is maandag in alle stilte met een privéjet in Brussel geland. Daarna trok hij naar de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB) in onze hoofdstad. Wat deed hij daar precies? Waar bracht hij de nacht door? En wat zijn zijn plannen voor de komende dagen?

65 reacties

 • WILLY UYTTERHAEGEN

  6 maanden geleden
  Ik ben het echt beu als Belg om alle negatieve instellingen en pure jaloezie te moeten waarnemen. Niemand hoeft zich denigrerend op te stellen met de betrekking tot het financiële van een ander! Corona , ja , maar is wel 1 van de weinige uitzonderingen die zich aan de regels houdt ! Chapeau! Dit kunnen weinige evenaren
 • Valentin Valmont

  6 maanden geleden
  Misschien had Brad Pitt een meeting met iemand van Total Desig Belgium. Zij hebben in het verleden al eerder discreet zaken gedaan voor Hollywoodsterren zoals Johnny Depp, Sean Penn, John Malkovich en muziekartist Mick Hucknall. Natuurlijk gaan ze dat zelf niet bevestigen, noch ontkennen.
 • jan van de casteele

  6 maanden geleden
  hoog bezoek ? da's een acteur hoor
 • Carla Van Geel

  6 maanden geleden
  Binnenkort expo van Thomas Houseago die ook prachtige sculpturen realiseert. Brad Pitt zou ook twee architecten ontmoeten ...waarom, zijn niemands zaken en waar hij de nacht zal doorbrengen is onnodig te melden, iedereen heeft recht op privacy. En.. als er kritiek is op privé vliegtuigen wegens klimaat, dan moet er nooit meer gevlogen worden dan alleen voor zaken en handel.
 • Eddy Crikemans

  6 maanden geleden
  Wij mogen het land niet uit maar als je geld genoeg hebt kan alles,of moet hij ook eerst in quarentine,of test iemand anders in zijn plaats,hoeveel milieutaks betaald hij ,of is dit alleen maar voor de sukkelaar die na hard werken ook eens even op vakantie wil.Jullie onthalen hem als een held die een land dat vuurrood gekleurd staat op de wereldkaart wil trotseren om een vriend te bezoeken maar wanneer mag ik mijn vriend nog eens bezoeken in het buitenland.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).