Britney Spears wil haar leven weer in eigen handen nemen, maar dat lijkt haar nog niet gegund.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears wil haar leven weer in eigen handen nemen, maar dat lijkt haar nog niet gegund. © Lumeimages.com

Honderden miljoenen verdiend, maar één van de armsten in Hollywood: waar is het fortuin van Britney Spears naartoe?

CelebritiesBritney Spears (39) is niet van plan om zomaar weg te kwijnen. De popzangeres neemt een nieuwe ‘superadvocaat’ onder de arm die ervoor moet zorgen dat er na 13 jaar een einde komt aan het curatorschap van haar vader. Britney wil weer de zeggenschap over haar eigen carrière, persoonlijke leven en vooral haar financiën, iets waar de laatste dagen heel wat om te doen is. Zo blijkt Britney volgens Forbes de ‘armoedzaaier’ van Hollywood te zijn, met vele miljoenen minder op haar rekening dan haar beroemde collega’s. Maar naar waar of wie - en via welke dubieuze manieren - is dat fortuin dan gevloeid? Vader Jamie Spears blijkt het paard van Troje.

14 reacties

 • paul van gele

  3 maanden geleden
  De corrupte rechter zal wel ook een oogje dicht knijpen en zijn zakken vullen. Dat werk daar juist zoals hier waar het nog veel erger is.
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Bij haar pa natuurlijk, dat weet ondertussen wel iedereen
 • Dirk Delaere

  3 maanden geleden
  Nogal wiedes, het geld is verdwenen in de zakken van haar "zorgzame" vader en haar zogezegde advocaat. Hoe kan een rechter zo dwaas zijn dat niet te doorzien?? Zogezegd niet is staat om haar eigen leven te bepalen, waar ze ondertussen miljoenen aan het verdienen is.
 • Gert Destoop

  3 maanden geleden
  Het is misschien een "zottin", maar er wordt van haar geprofiteerd.
 • Patrick Rasschaert

  3 maanden geleden
  Als er weinig overblijft van haar fortuin dan moet haar vader als financieel beheerder uitleg geven aan de rechtbank en verantwoordelijk worden gesteld.