DMX
Volledig scherm
DMX © Photo News

Honderden mensen herdenken rapper DMX in New York

CelebritiesFamilieleden, vrienden en collega’s hebben zaterdag een laatste groet gebracht aan DMX. De Amerikaanse rapper en acteur, die op 9 april op 50-jarige leeftijd overleed aan een hartaanval na een overdosis drugs, werd herdacht tijdens een ceremonie in het Barclays Center in New York.

  1. Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”
    Celebrities

    Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”

    Voor het eerst heeft Kim Kardashian (40) een verklaring gegeven waarom zij en Kanye West (44) de scheiding aanvroegen. In het laatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ vertelde de reality-ster in een emotioneel gesprek met haar moeder Kris Jenner dat ze intieme momenten miste met Kanye en dat de twee daardoor vervreemd raakten van elkaar. West is ondertussen opnieuw aan het daten met topmodel Irina Shayk (35), maar dat vindt Kim volgens insiders “prima”.