Lady Gaga’s hondenuitlater, Ryan Fischer
Volledig scherm
Lady Gaga’s hondenuitlater, Ryan Fischer © Instagram

Hondenuitlater Lady Gaga praat voor het eerst na brutale aanval: “Er staat me nog een lange genezing te wachten”

CelebritiesRyan Fischer (30), de hondenuitlater van zangeres Lady Gaga (34), heeft voor het eerst van zich laten horen na de brutale aanval vorige week. Ryan werd daarbij neergeschoten, twee honden van Gaga werden ontvoerd. De overgebleven hond, Asia, was zijn beschermengel, zegt de hondenuitlater.

 1. Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles
  Play
  Celebrities
  1

  Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles

  Na al het ‘Don’t Worry Darling’-drama lijkt het alsof Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) dan toch nog steeds een stel vormen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film, waarna ze een relatie startten. Maar naarmate de première van de film naderde, bleek het steeds slechter te gaan tussen hen. Zo leken ze elkaar op de première zelfs straal te negeren. Maar nu blijken de brokken weer gelijmd te zijn. Olivia stond namelijk vrolijk mee te dansen vanaf de zijlijn tijdens Harry’s laatste concert in Madison Square Garden, New York City.
 2. Lady Gaga emotioneel na stilleggen show door storm: “Ik weet niet wat ik had gedaan als er iemand iets was overkomen”
  Play
  Celebrities
  1

  Lady Gaga emotioneel na stilleggen show door storm: “Ik weet niet wat ik had gedaan als er iemand iets was overkomen”

  Lady Gaga (36) reageert erg emotioneel op het abrupt beëindigen van haar show in Miama, Florida. Het was haar laatste optreden van haar tour in het Miama’s Hard Rock Stadium met maar liefst 65.000 fans. Tijdens de show kreeg de zangeres het advies om de show te stoppen door het stormweer. Op Instagram deelde ze hoeveel pijn het deed om de show niet af te ronden, maar dat ze niemand in gevaar wou brengen. “De regen was intussen gestopt, maar de bliksem sloeg vlakbij ons in", klinkt het erg aangedaan. “Bedankt om naar de show te komen en veilig thuis!”