Lady Gaga en haar hondenuitlater Ryan Fischer.
Volledig scherm
Lady Gaga en haar hondenuitlater Ryan Fischer. © AFP/Instagram - Fotomontage HLN

Hondenuitlater Lady Gaga na maand eindelijk uit ziekenhuis: “Ik moest delen van mijn long laten verwijderen”

CelebritiesRyan Fischer, de hondenuitlater van Lady Gaga (35), heeft na meer dan een maand het ziekenhuis mogen verlaten. Eind februari werd hij tijdens het uitlaten van de drie honden van de zangeres in Hollywood door twee gewapende mannen overvallen en neergeschoten. Het zag ernaar uit dat hij snel zou genezen, maar uiteindelijk kreeg hij met heel wat complicaties te maken.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
  Celebrities

  Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

  Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.