Cesar Millan
Volledig scherm
Cesar Millan © KOS

Hondenfluisteraar Cesar Millan in opspraak: “Zijn pitbull valt mensen aan en doodde het hondje van Queen Latifah”

CelebritiesDe wereldberoemde honderfluisteraar Cesar Millan (52) is aangeklaagd door Lidia Matis, een jonge vrouw die beweert dat zijn pitbull haar heeft aangevallen. Het zou gaan om een bijzonder agressief dier, dat eerder al het hondje van Queen Latifah doodbeet. 

10 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Ha ha ha , wie gelooft is die onzin . Hondenfluisteraar ? Te gek voor woorden . Als je met die onzin je brood moet proberen te verdienen ? In Holland heeft men ook zo een specialist , een Haptonoom . Zoals in FC De kampioenen destijds. En zeggen dat er mensen zijn die in die onzin trappen .
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  de zoveelse zelfverklaarde "expert"
 • Felix Strackx

  1 maand geleden
  Een hond is nooit voor 100% te vertrouwen, en al zeker niet als zijn baas er niet bij is.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Maar het beste tussen haakjes zetten, goud zoeken is in de mode, en van 2017 tot nu geeft iemand ruimschoots de tijd voor een adequate voorbereiding bij dergelijke prospectieplannen. Al is het uiteraard wel heel goed mogelijk, honden zijn, vooral in roedel nooit helemaal te vertrouwen.
 • Sim One

  1 maand geleden
  niet de eerste keer dat ik dit hoor
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.