Lewis Hamilton en z'n hond Roscoe
Volledig scherm
Lewis Hamilton en z'n hond Roscoe © Instagram

Hond Lewis Hamilton eet alleen nog maar veganistisch: “Hij is er blij mee”

CelebritiesBijzondere mededeling van Formule 1-coureur Lewis Hamilton (35): op sociale media laat hij weten dat z'n hondje, Roscoe, tegenwoordig als veganist door het leven gaat - net als z'n baasje. 

13 reacties

 • Melissa Oomen

  1 jaar geleden
  Lees veel negatieve reacties op social media. Iedereen is in ene voedingsdeskundige. Maar uit eigen ervaring, onze herder die vrijwel opgegeven was door de dierenarts door z’n gewrichtsproblemen, overgeschakeld op Yarrah bio Vegan brokken, en hij is een compleet andere hond geworden. Inmiddels 12,5 jaar rent nog over het strand, en is een hele blije levende hond. Iets was hij op z’n 8e niet was en we hem daardoor wilde in laten slapen.
 • Anika van Leeuwen

  1 jaar geleden
  Hier ook 2 fitte, glanzende vegan honden vd straat. Die alle voedingstoffen krijgen die ze nodig hebben. Zo fijn dat dat gewoon kan en je zo als dierenlover niet die gruwelijke slachtindustrie hoeft te supporten.
 • Philip Meys

  1 jaar geleden
  Mijn 11 jarige poedel eet nu al drie jaar vegan. Zijn bloed is getrokken om te checken en was perfect, even goed als van een eenjarige. Dierenarts was zeer tevreden. Vegan voor honden is perfect mogelijk en die brokken zijn uitgebalanceerd wat betreft vitaminen en eiwitten.
 • Evi Wilmus

  1 jaar geleden
  Mijn dierenarts zegt dat honden inderdaad vegan gevoed kunnen worden!! Supercool!
 • Ankie van Kasteren

  1 jaar geleden
  Goed te zien dat mensen hun huisdieren bewust proberen op te voeden, in de natuur eet een hond ook geen koe of varken, dus laten we dat slachtafval nou ook niet opvoeren aan onze trouwe viervoeters.