Bette Midler
Volledig scherm
Bette Midler © European Press Agency (EPA)

Hollywoodsterren woedend na toespraak Trump: “Hij is een liegende zak stront”

CelebritiesDe speech waarin Donald Trump de relschoppers toesprak die woensdag het Amerikaanse Capitool hadden bestormd, heeft behoorlijk wat kwaad bloed gezet onder Hollywoodsterren. Zo liet Bette Midler na de toespraak weten Trump “een liegende zak stront” te vinden.

5 reacties

 • Michel Van der Hoydowch

  5 dagen geleden
  Het Amerikaans kapitalisme , na hun slavendrijverij, ontploft nu in hun gezicht . Alles zit potvast in het oude westen en China is weg met de buit.
 • Daniel Wouters

  1 week geleden
  Deze gebeurtenis zal de usa nog jaren blijven achtervolgen,al bij al niet enkel de schuld van Trump,maar zeker ook van zijn voorgangers die de ontevredenheid van miljoenen kiezers niet begrepen hebben,hopelijk wordt er nu rekening met ze gehouden.
 • Michel Van Rossen

  1 week geleden
  Met verbijstering de hele nacht naar CNN gekeken. 1 narcistisch man, die krampachtig aan de macht vasthoud, omdat hij als private persoon miljoenen dollar en vooral zijn ego zal verliezen in talloze processen, roept op tot publieke ongehoorzaamheid en terrorisme. Een democratie houd je in stand met discussies en maandenlange onderhandelingen. Niet altijd leuk, maar tenminste beschaafd. Een prettig en vooral gezond 2021 voor iedereen.
 • Lisette Willems

  1 week geleden
  Wat zijn wij toch brave Belgen hé, onze federale regering bestaat uit mensen die de verkiezingen hebben verloren, toch de macht gekregen hebben, en wij blijven braaf thuis. ook niet helemaal juist maar toch beter dan wat ze ginder aan het doen zijn.
 • Tom Araya

  1 week geleden
  Als er harder was opgetreden, was het nu burgeroorlog in de VS. Dat weet toch iedereen.
 1. Greet De Keyser: “Dit voelt nog steeds als een land onder bedreiging. Het gevaar is nog niet voorbij”
  PREMIUM

  Greet De Keyser: “Dit voelt nog steeds als een land onder bedreiging. Het gevaar is nog niet voorbij”

  “Wat gebeurde in de hoofdstad van de VS heeft geen voorgaande. President Trump die een menigte van vele tienduizenden van zijn aanhangers aanzette tot wat 2 uur later de bestorming van het Congres werd. Nooit in mijn loopbaan als journalist (die 32 jaar lang is) ben ik zo boos geweest als vandaag. Boos op de president na zijn onwaarschijnlijk schofterig optreden”, schrijft onze VS-correspondente Greet De Keyser.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'