Johnny Depp gaat in hoger beroep in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun.
Volledig scherm
Johnny Depp gaat in hoger beroep in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. © EPA

“Hollywood-carrière Johnny Depp voorgoed voorbij na smaadzaak”

CelebritiesDe toekomst van Johnny Depp's acteercarièrre ziet er niet rooskleurig uit. Dat zegt althans media-advocaat Mark Stephens in de Daily Mail. Nadat de acteur maandag de smaadzaak tegen tabloid The Sun verloor, denkt Stephens dat Depp niet meer zo snel aan werk komt.

7 reacties

 • MARCEL GOOSSENS

  2 maanden geleden
  Dat hij fantastic beasts nu verder mist daar is hij niks aan kwijt...één van de verschrikkelijkste filmreeksen ooit gemaakt...ik ben Harry Potter fan maar dit...????De eerste met moeite uitgekeken en de tweede...ik denk hooguit 10 minuten...!!!Menig Harry Potter fan zal dit enkel beamen...!!!
 • Tina Colpaert

  3 maanden geleden
  Zijn privé heeft niks met acteertalent te maken en eigenlijk gaat het niks of niemand iets aan wat wie in zijn of haar vrije tijd doet!
 • Herman Kouter

  3 maanden geleden
  Misschien in de politiek gaan. Daar kom je met alles weg.
 • HENDRIK WECKSELER

  3 maanden geleden
  Die Amber is geen haar beter dan hem dat terzijde zijn privé leven zou niks te maken mogen hebben met zijn acteer carrière het is en blijft een zeer goede acteur die al afgeschoten word nog voor de rechtszaak tussen hem en zijn ex is uitgesproken er zijn evenveel bewijzen tegen haar van agressie naar hem toe als andersom maar omdat we in een tijd leven dat het woord van een man niks meer waard is ben je als man al op voorhand schuldig bevonden nog zelfs zonder enig bewijs
 • Lindsey Clauw

  3 maanden geleden
  De waarheid zal gehoord worden en de mensen zullen zien dat Johnny hier het slachtoffer is
 1. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 2. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen”
  Celebrities

  Tweede ex getuigt over verontrus­ten­de fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijde­ren”

  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
 1. Amber Heard haalt slag thuis: Johnny Depp verliest rechtszaak tegen The Sun (maar gaat meteen in beroep)
  Celebrities

  Amber Heard haalt slag thuis: Johnny Depp verliest rechtszaak tegen The Sun (maar gaat meteen in beroep)

  Bijna drie maanden na het einde van de rechtszaak is de kogel eindelijk door de kerk. Rechter Andrew Nicol heeft beslist dat Johnny Depp (57) de smaadzaak die hij aanspande tegen de Britse krant The Sun verloren heeft. De krant had hem een ‘wife beater’ (vrouwenmishandelaar) genoemd in een artikel in 2018. Zijn ex Amber Heard, die The Sun bijstond en voor hen getuigde, haalt daarmee haar slag thuis: de rechter acht het bewezen dat Depp haar wel degelijk geslagen heeft. Johnny Depp liet na afloop van de zaak meteen weten in hoger beroep te gaan.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"