Gwyneth Paltrow.
Volledig scherm
PREMIUM
Gwyneth Paltrow. © AFP

Hoe Gwyneth Paltrow evolueerde van gerespecteerde actrice tot CEO van knettergek zakenimperium: “We willen taboes doorbreken”

CelebritiesIn 1999 won ze nog een Oscar voor haar rol in ‘Shakespeare in Love’, vandaag is Gwyneth Paltrow (47) vooral bekend om de bijzondere objecten die ze op haar lifestyleplatform Goop verkoopt. Van originele seksspeeltjes en dubieuze vitaminepillen tot haar recentste ‘verwezenlijking’: een geurkaars die naar haar orgasme ruikt. Hoe knettergek het ook mag lijken, het zakenimperium van de actrice is inmiddels meer dan 225 miljoen euro waard. “Wanneer er geen wetenschappelijk bewijs bestaat, dan vermelden we dat ook altijd héél duidelijk”, zegt Paltrow in een exclusief interview.

0 reacties

  1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
    Mijnenergie

    Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

    De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.