Britney Spears tijdens een optreden in 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears tijdens een optreden in 2016. © photo_news

Hoe Britney Spears jarenlang gedomineerd en bedreigd werd: “Je kan mijn situatie het best vergelijken met sekshandel”

CelebritiesHet enige wat ze moest doen was ‘flink en mooi’ zijn en luisteren naar wat er haar gezegd werd. Maar Britney Spears (39) beet tijdens een pakkende getuigenis in de rechtbank woensdag voor het eerst publiekelijk van zich af. De popster leefde de afgelopen jaren onder druk van haar vader, dokters en management en werd in het gareel gehouden met dreigementen over haar kinderen of zwaardere medicatie. Een reconstructie van háár versie van de feiten. “Ik huilde een uur lang aan de telefoon. Mijn vader genoot van elke minuut.”

 1. Na het delen van shockerende video’s: advocaat Britney Spears beschuldigt Kevin Federline van cyberpesten
  Play
  CELEBRITIES

  Na het delen van shockeren­de video’s: advocaat Britney Spears beschul­digt Kevin Federline van cyberpes­ten

  Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, komt haar te hulp nadat haar ex-man, Kevin Federline, woensdagavond een reeks shockerende video’s deelde. Volgens Mathew Rosengart heeft hij daardoor verschillende juridische problemen voor zichzelf gecreëerd. “Hij heeft niet alleen de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschonden. Hij heeft ook zijn eigen kinderen ondermijnd.” De oude video’s, waarin Spears in woede uitbarstte tegen haar twee zonen, Sean (16) en Jayden (15), zijn inmiddels verwijderd van het Instagramaccount van Federline.
 2. Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”
  Play
  Celebrities

  Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”

  Angelina Jolie (47) werd emotioneel toen ze haar dochter Zahara (17) afzette bij haar school. Zahara zal in de herfst starten met haar studies aan de Spelman College in Atlanta. Toen mama en dochter al naar de campus gingen om in te trekken, kreeg de actrice het duidelijk moeilijk, uit trots voor haar dochter. Eerder was Angelina Jolie ook te zien op de uitzwaaidag van de hogeschool. Daar haalde ze haar beste dansmoves boven.