Charlie Sheen
Volledig scherm
PREMIUM
Charlie Sheen © Photo News

HIV-besmetting, enorme schulden en uitgespuwd door Hollywood: Charlie Sheen was miljonair, maar moet nu rondkomen met videoboodschappen van 300 euro

CelebritiesTien jaar geleden was hij de best betaalde tv-acteur in het vak. Met zo’n 1,5 miljoen per aflevering van ‘Two And A Half Men’ hoefde hij zich geen zorgen te maken over zijn financiële situatie. Maar in 2011 liep alles mis voor Charlie Sheen (55): een neerwaartse spiraal van drank en drugs sleurde zijn bankrekening de dieperik in. Nergens vindt hij nog werk, en dus moet hij de torenhoge rekeningen voor de alimentatie van zijn kinderen maar op andere manieren zien te betalen. Een overzicht van zijn brokkenparcours.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie