Al deze celebs zijn lid van de Hillsong-kerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Al deze celebs zijn lid van de Hillsong-kerk. © AFP/Photo News/Getty

Hillsong, de extremistische kerk waar talrijke celebs lid van zijn, ligt alweer onder vuur: “Het is een sekte, ze doen aan slavenarbeid”

CelebritiesDe extreem strikte evangelische kerk Hillsong Church is al jaren populair bij celebs, zoals Justin Bieber, Selena Gomez, Kylie Jenner en Chris Pratt. Die laatste kreeg het pas nog zwaar te verduren op sociale media omdat hij gezien was tijdens één van de misvieringen. De kerk is namelijk berucht anti-LGBTQ+, en zijn fans snappen niet waarom hij deel wil uitmaken van een gemeenschap die zo haatdragend is. Maar er scheelt volgens insiders nog veel meer: het zou namelijk eerder gaan om een sekte dan om een kerk. 

3 reacties

 • Karel Buntinx Karel

  3 weken geleden
  Ik ben geen lid van Hillsong, maar ik ken het van enkele leden die er wel eens naartoe gaan. En ik kan alleen maar zeggen dat het verhaal hierboven van geen kanten klopt. Ik zeg niet dat het om 'heiligen' gaat, het zijn ook maar mensen met hun tekorten en falen. Maar het hele plaatje hierboven is fantasie, waarschijnlijk geboren uit frustraties en boosheid. Ook dat is des mensen hé!
 • Linda Heintjens

  4 weken geleden
  Die organisaties ontstaan, door aan de behoefte te voldoen, van mensen die buiten hun beroepsleven ook nog willen schitteren en opvallen!
 • Jan Vannuffelen

  4 weken geleden
  Ik snap niet dat een mens met enig verstand lid wordt van zoiets.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"