Hilary Swank en haar echtgenoot Philip Schneider.
Volledig scherm
Hilary Swank en haar echtgenoot Philip Schneider. © EPA

Hilary Swank (48) in verwachting van tweeling: “Hier wacht ik al heel lang op”

CelebritiesHilary Swank wordt voor de eerste keer moeder. De 48-jarige actrice is in verwachting en krijgt meteen een tweeling.

2 reacties

 • Veerle Leeuwerck

  2 maanden geleden
  Ik was er 35 toen ik mijn zoon kreeg en dat vond ik al te oud… ik kon niet alles meer meedoen… reken dat je 68 zal zijn als zijn 20 zijn en kleinkinderen ga je ook niet zoveel meer aan hebben…
 • Nourddine El bessam

  2 maanden geleden
  Ben blij voor hun maar eigenlijk op zo een leeftijd nog aan kinderen beginnen, beter geen maar als alles goed gaat komen deze 2 kindjes niks tekort en dat is ook belangrijk .Hoop wel dat ze veel liefde zullen krijgen en gezond zijn en de rest nemen ze erbij want geld hebben ze genoeg .Maar nogmaals proficiat.
 1. Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”
  Play
  Celebrities

  Mariah Carey onder vuur na barslecht optreden: “Het lijkt wel alsof ze de tekst van haar eigen nummer vergeten is”

  Mariah Carey (52) ziet zichzelf dan wel als de ‘Queen of Christmas’, maar de koningin van het playbacken zal de Amerikaanse zangeres duidelijk nooit worden. Carey bracht op donderdag haar wereldhit ‘All I Want For Christmas’ tijdens de Thanksgiving Day Parade van het warenhuis Macy’s. Alleen is haar performance niet bepaald in de smaak gevallen bij haar fans…
 2. Zanger Maluma niet gediend met vraag over mensenrechten in Qatar en stormt weg: “Je bent onbeleefd!”
  Play
  Celebrities

  Zanger Maluma niet gediend met vraag over mensenrech­ten in Qatar en stormt weg: “Je bent onbeleefd!”

  De Colombiaanse zanger Maluma stormt plots weg tijdens een interview met de Israelische televisie ‘Kan News’. De reporter vroeg Maluma net wat zijn kijk was op de mensenrechtenschendingen in Qatar. Ondanks de afwezigheid van popsterren zoals Shakira en Dua Lipa, gaat Maluma er namelijk wél zonder probleem optreden. Al is de 28-jarige zanger duidelijk niet gediend met de vraag. Terwijl hij wegstormt kan hij het niet laten nog eens zijn ongenoegen over de vraag te uiten. “Dit doe je niet, je bent onbeleefd!”, roept Maluma.