Een beeld uit het interview dat acteur Alec Baldwin had met ABC News.
Volledig scherm
Een beeld uit het interview dat acteur Alec Baldwin had met ABC News. © ABC News

Hilaria Baldwin trots op Alec na interview: “Ik zorg voor je”

CelebritiesHilaria Baldwin (37) heeft in een lang bericht op Instagram laten weten dat ze haar man Alec Baldwin (63) blijft steunen en voor hem blijft zorgen na het fatale schietincident. “Ik ben er voor je. Ik hou van je en ik zal voor je zorgen”, herhaalt Hilaria de woorden die ze tegen haar echtgenoot zei nadat hij op een filmset in oktober per ongeluk een cameravrouw doodschoot.

10 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Als echte gevoelens direct door het publiek worden geklasseerd als 'cinema', dan is het geoorloofd om ze te uiten in cinemastijl. Dat maakt ze daarom niet minder oprecht. Het is niet de taak van een acteur om te checken of zijn nepwapen wel echt schiet.
 • Benny Adriaens

  2 maanden geleden
  Alleen hij is verantwoordelijk voor de dood . Had wapen moeten controleren . Als je met vuur wil spelen zit maar op de blaren . Zelfs nu acteert hij zijn verdriet ....
 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Het is een tragisch ongeluk. Het is inderdaad gemakkelijk gezegd om woorden te verdraaien of zelfs verzonnen verhalen. Laat het onderzoek zijn werk doen. Niemand verdient het om in zo een toestand te belanden.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Het ergste is altijd dat dit niet had mogen gebeuren maar je ziet het gebeurt toch en heel stom wat doen in een filmset echte kogels daar dit zou niet mogen . Het slachtoffer is hier de enige die er slechts van af komt ze is er niet meer samen met haar familie kinderen enz...zal deze pijn nooit verdwijnen , de schutter die kan het nog vele malen navertellen
 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  Kan hij er toch niets aan doen...snap niet waarom hij altijd uitleg moet geven.
 1. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.