ANP / EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / EPA

"Hij was een seksgod, maar onze liefde was nergens op gebaseerd”: een blik op het moeizame liefdesparcours van Johnny Depp

CelebritiesTijdens het megaproces tussen Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36) krijgen we een niet zo fraai beeld van het ‘liefdesleven’ van de Amerikaanse acteur. Volgens insiders staat het buiten kijf dat drank en drugs een negatieve invloed hebben gehad op zijn relaties. Een overzicht van z'n grote liefdes en korte scharrels. Van overspel met Jennifer Grey tot een destructieve en met drugs overgoten relatie met feestbeest Kate Moss. “Hij heeft zijn kans op de ware liefde zelf verprutst.”

  1. Niall Horan duikt plots op in publiek tijdens concert van Harry Styles en danst mee op hit van One Direction
    Play
    Celebrities

    Niall Horan duikt plots op in publiek tijdens concert van Harry Styles en danst mee op hit van One Direction

    Een verrassing van jewelste voor de fans van Harry Styles in het Wembley Stadium in Engeland. Niemand minder dan Niall Horan, met wie hij in One Direction zong, werd plots door fans gespot in het publiek. Niall genoot duidelijk van het concert met zijn vriendin Amelia Woolley én ontmoette per toeval zelfs de zus van Styles. Toen Harry vervolgens ‘You Don’t Know You’re Beautiful’ van One Direction inzette, ging het publiek helemaal uit de bol.