“Hij misbruikte haar met een fles”: eerste procesdag Amber Heard vs Johnny Depp slaat meteen in als een bom

CelebritiesDe rechtszaak die Johnny Depp (58) aangespannen heeft tegen Amber Heard (35) heeft z’n start niet gemist. Al op de eerste dag kwamen er straffe onthullingen naar buiten. Zo zou Depp z'n ex-vrouw zwaar mishandeld én seksueel misbruikt hebben met een fles. Beide acteurs waren aanwezig in de rechtbank van Fairfax, een stad in de Amerikaanse staat Virginia.

30 reacties

 • Roeland Van de Wal

  4 maanden geleden
  Niemand die hier eens durft te zeggen dat Depp een echte blaaskaak is?Loopt naast zijn schoenen van pretentie.Ooit al eens een interview gezien met hem?
 • Lindsey Clauw

  4 maanden geleden
  Amber is al vaker betrapt op leugens. Ze heeft al een ex mishandeld. Dus geloof geen woord van haar.
 • Mark Smets

  4 maanden geleden
  Ik blijf Johnny geloven Het komt Amber nu veel te goed uit
 • Philippe Legrand

  4 maanden geleden
  En dat is allemaal gebeurd terwijl zij al mogelijkheid had dit meteen bij de politie te melden ? Wie gelooft dat.
 • Marc Claes

  4 maanden geleden
  Dit proces draait maar om een ding de centen zoals altijd!
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.