slachtoffers r. kelly
Volledig scherm
slachtoffers r. kelly © YouTube

“Hij behandelde vrouwen als honden”: dit zijn de vrouwen die R. Kelly ten val brachten

CelebritiesDe kogel is door de kerk. R. Kelly (54) is door de rechtbank in New York over de hele lijn schuldig bevonden aan negen aanklachten, waaronder mensenhandel, ontvoering, afpersing en seksuele uitbuiting van minderjarigen. Een overwinning voor zijn slachtoffers, die jaren hebben gestreden om de man voor de rechter te krijgen. Ze kregen voor het eerst een gezicht in de documentaire ‘Surviving R. Kelly’, waarin ze de zanger openlijk aan de schandpaal nagelden en waarna de politie zich over de zaak boog. Sommigen getuigden ook tegen hem in de rechtbank. Een overzicht van de vrouwen die ‘The World’s Greatest’ eindelijk ten val brachten.

 1. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!
 2. Na Tom Cruise zijn ‘nieuwe gezicht’: ook deze sterren gingen iets te vaak langs bij de plastische chirurg
  CELEBRITIES

  Na Tom Cruise zijn ‘nieuwe gezicht’: ook deze sterren gingen iets te vaak langs bij de plastische chirurg

  Tom Cruise (59) kreeg onlangs de wind van voren toen hij bijna onherkenbaar opdook tijdens een honkbalwedstrijd in San Francisco. De acteur verscheen er met een vreemd, opgezwollen gezicht, tot afschuw van veel fans: “Hij lijkt wel één of ander knaagdier.” Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar de woorden ‘plastische chirurgie’ vielen al snel. En hij is lang niet de enige ster waarbij een ingreep misliep. Een overzicht van de meest opvallende transformaties.