Steve Irwin.
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Irwin. © Hollandse Hoogte / Everett Collection, Inc.

Het tragische levensverhaal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”

CelebritiesVijftien jaar geleden, op 4 september 2006, stierft Steve Irwin. De Australiër – die wereldwijd bekend werd als ‘The Crocodile Hunter’ – trotseerde hapgrage krokodillen, venijnige slangen en dodelijke spinnen. Maar de steek van een relatief onschuldige pijlstaartrog werd hem op z’n 44ste fataal. In het eerste deel van z’n straffe levensverhaal staan we stil bij z’n gelukkige jeugdjaren en de ontmoeting van de liefde van z'n leven. “Als zesjarig jochie vangt hij zijn eerste giftige slang.”

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Hij wou zo sterven, Patrick? Waar haal je het.
 • Nancy Hoylaerts

  1 maand geleden
  Een geweldige man,wild van dieren en natuur. Spijtig dat hij zo jong overleden is,maar het gebeurde terwijl hij zijn passie beoefende,dus zo zal hij het ook wel gewild hebben.Crikey Steve,we miss you ♥️
 • Patrick Duyck

  1 maand geleden
  Ik denk dat dit de manier was die hij wou om te sterven,thuis op een bed ging zo not stevo zijn
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Zo dicht bij wilde dieren komen is problemen vragen. Zijn familie runt een zoo met een fokprogramma en doet heel mooi werk. Spijtig dat Steve daar niet bij kan zijn.