ISOPIX/JEROEN JUMELET
Volledig scherm
© ISOPIX/JEROEN JUMELET

"Het is hier smerig en kapot": Eline De Munck niet te spreken over fitnessketen Basic Fit

Eline De Munck (29) is een trouwe klant van fitnessketen Basic Fit. Maar toen ze er gisteren over de vloer kwam, kon de De Munck er niet bepaald zorgeloos beginnen sporten. "Het is hier smerig en vaak kapot", deelde ze haar ongenoegen op Instagram. 

10 reacties

 • Sara Verstraeten

  5 jaar geleden
  Wat er allemaal niet in de media komt echt aandachttrekkerij niemand verplicht haar om daar te gaan sporten ga dan toch gewoon naar een ander fitniss in plaats aandacht te zoeken en ja wa wil je 20 euro per maand snap het nut niet van het verhaal
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Je hebt ook geen keuze, je kan niet meer gaan betalen voor meer klasse. Vroeger hadden ze 3 types clubs . Ik heb al een paar keer voet wratten plagen gezien en athleet voeten (schimmel) bij basic fit Ik begrijp niet dat de politiek geen strengere minimum eisen eist voor sport clubs
 • Diane Van Riet

  5 jaar geleden
  Voor die lage prijs kan je niet alles willen of mav alles heeft zijn prijs.
 • Harry Demonseau

  5 jaar geleden
  Commentaar geven als je er nog nooit geweest bent is makkelijk natuurlijk. Ik kom regelmatig in Basic Fit Diest en daar is alles perfect in orde. Alle toestellen functioneren en de zaak ligt er steeds meer dan proper bij. Hiervoor in Hasselt ook weinig problemen ondervonden en daar is de zaak intussen zelfs volledig vernieuwd.
 • Kristel Laurent

  5 jaar geleden
  30 dagen zonder klagen...
 1. Amal Clooney ontvangt eredoctoraat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacircus”
  celebrities

  Amal Clooney ontvangt eredocto­raat van KU Leuven, maar George mocht niet meekomen: “Liever geen mediacir­cus”

  Amal Clooney (45) heeft een eredoctoraat gekregen aan de KU Leuven, voor haar werk als mensenrechtenactiviste. Het doctoraat is uitgereikt op de campus in Kortrijk. De pers mocht er geen beelden van maken. Alleen de unief zelf mocht filmen en de beelden pas vrijgeven als zij ze zelf had goedgekeurd. En ook echtgenoot George Clooney (61) liet ze liever thuis. Alles om te vermijden dat de uitreiking zou uitdraaien op een mediacircus.