Pink brengt een prachtige versie van 'Wild Hearts Can't Be Broken' tijdens de Grammy's. ng
Volledig scherm
Pink brengt een prachtige versie van 'Wild Hearts Can't Be Broken' tijdens de Grammy's. ng © Matt Sayles/Invision/AP

Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: "Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen"

CelebritiesEen Grammy mocht ze niet mee naar huis nemen, maar tijdens de awardshow waren alle ogen wel op Pink gericht. De zangeres, die ondertussen al meer dan 20 jaar meedraait in het vak, is nog stééds niet weg te denken uit de muziekwereld. Haar geheim? "Een slechte jeugd, drang om te schrijven en pure koppigheid". 

0 reacties

  1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
    Livios

    “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

    Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.