Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Het beste aan deze film, is dat het een film is”: Chris Pine droomt weg tijdens uitspraken Harry Styles

CelebritiesActeur Chris Pine (42) gaat viraal met een video waarin hij lijkt weg te dromen tijdens de persconferentie van ‘Don’t Worry Darling’ op het filmfestival in Venetië. Dat gebeurde op het moment dat Harry Styles aan het woord was. Het is echter opmerkelijk dat Pine zich zo rustig kon houden, omdat er zich naar verluidt heel wat drama afspeelt achter de schermen van de film. “De cast haat elkaar”, klinkt het zelfs.

0 reacties

 1. Julia Fox over relatie met Kanye West: “Ik was met hem samen om Kim Kardashian te helpen”
  Play
  Celebrities
  1

  Julia Fox over relatie met Kanye West: “Ik was met hem samen om Kim Kardashian te helpen”

  Julia Fox (32) lost op haar TikTok-account meer informatie over haar relatie met Kanye ‘Ye’ West (45). De twee vormden in het begin van het jaar een stel. Na een maand was de liefde al verdwenen. Sindsdien is West veel in het nieuws verschenen door zijn controversiële uitspraken. Mensen vragen zich waarom Fox een relatie is gestart met West. In een video geeft ze een antwoord op die vraag. “Ik wou zijn ex Kim Kardashian helpen door Kanye af te leiden. Ik dacht dat ik hem kon helpen, maar dat waren waanideeën.”
 1. Madonna toont haar blote boezem op Instagram en de reacties zijn gemengd: “Word je hier niet te oud voor?”
  Play
  Celebrities
  20

  Madonna toont haar blote boezem op Instagram en de reacties zijn gemengd: “Word je hier niet te oud voor?”

  Madonna (64) toont meer dan ooit in een nieuwe video op Instagram. De zangeres post de laatste tijd wel vaker gedurfde video’s, maar deze keer gaat ze weer een stapje verder. Op jazzmuziek maakt ze sensuele bewegingen. Ze draagt een strak korset en een bontjas. Alles blijft braaf tot ze plots in een stoel zit met een blote boezem. De reacties onder de video zijn gemengd. De ene vindt het geweldig, de andere stelt zich er toch vragen bij. “Word je hier niet te oud voor?”