Piers Morgen en Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Piers Morgen en Meghan Markle. © Reporters/AP - Fotomontage HLN

Het begon met een koffie, het eindigde met z’n ontslag: jarenlange vete met Meghan Markle doet Piers Morgan de das om

CelebritiesZijn jarenlange persoonlijke vete met Meghan Markle (39) heeft hem dan toch genekt. De controversiële Britse mediafiguur Piers Morgan (55) is met onmiddellijke ingang gestopt als presentator van het populaire ‘Good Morning Britain’. Hij nam die beslissing zelf nadat hij opnieuw felle kritiek kreeg over z'n harde aanpak van de echtgenote van prins Harry (36). Morgan staat al jaren bekend om z’n straffe uitspraken, maar z’n haat voor Meghan zit wel heel diep. En dat terwijl de twee jaren geleden nog gezellig koffietjes zaten te drinken...

39 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  8 maanden geleden
  Hij gelooft haar niet , ik ook niet .
 • Walter Vernimmen

  9 maanden geleden
  PIERS MORGAN kon haar ( Meghan ) niet versieren ,blauwtje opgelopen ,daarom heeft hij haar zo aangevallen . Gefrusteerd en een omhoog gevallen lafaard .
 • Sara Peeters

  9 maanden geleden
  Hij heeft de vrijheid gehad om iets te zeggen en zijn mening verkondigd. Maar een mening dat gebaseerd is op haat en racisme en het afbreken en jarenlang pesten van een persoon heeft zijn gevolgen. Moest eens een collega dat bij jullie doen, je zou ook blij zijn moest er gevolg gegeven worden op de zogezegde vrijheid van meningsuiting die jouw zelfbeeld vernietigd. Denk daar maar eens over na voor je denkt dat het over vrijheid van meningsuiting gaat!
 • Linda Heintjens

  9 maanden geleden
  De pot verwijt de ketel!
 • Stef Luyten

  9 maanden geleden
  Toch prachtig hoedat sommige hunne boterham kunnen verdienen. De wereld zou maar saai zijn zonder deze mensen.Nog van dit aub!