Harry Styles et Olivia Wilde
Volledig scherm
Harry Styles et Olivia Wilde © Photo News - Helene Pambrun

Harry Styles wist niet dat Olivia Wilde nog verloofd was toen ze begonnen met daten

CelebritiesVolgens insiders is Harry Styles (26) de reden dat actrice Olivia Wilde (36) uit elkaar ging met haar verloofde, Jason Sudeikis (45). Maar diezelfde personen menen ook dat de voormalig One Direction-zanger er geen idee van had dat hij een koppel uit elkaar dreef.

1 reactie

 • branda van den berg

  2 maanden geleden
  Niks moeilijk aan direct doen.
 1. Waarom zou een jonge man een oudere vrouw willen daten? “Wat zo’n relatie moeilijker maakt, maakt haar ook prikkelend”, zegt relatietherapeute
  PREMIUM

  Waarom zou een jonge man een oudere vrouw willen daten? “Wat zo’n relatie moeilijker maakt, maakt haar ook prikkelend”, zegt relatiethe­ra­peu­te

  Popster Harry Styles (26) heeft een nieuwe vriendin: actrice Olivia Wilde (36), tien jaar ouder dan hijzelf. Terwijl het cliché luidt dat mannen vooral groenere blaadjes verkiezen, gaat hij – en zeker niet hij alleen – tegen de stroom in. Als jonge twintiger dan nog. Waarom kiezen sommige mannen voor een oudere vrouw? En heeft zo’n relatie meer of minder kans op slagen? “Zijn jeugdigheid en haar maturiteit zijn mooi in balans”, gelooft relatietherapeute Sarah Hertens. Maar ze wijst ook op twee grote struikelblokken in zo’n relatie, en hoe je ze overleeft.
 2. T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldigingen van verkrachting en kidnapping: “De getuigenissen zijn griezelig gelijkaardig”
  Celebrities

  T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kidnapping: “De getuigenis­sen zijn griezelig gelijkaar­dig”

  Het net begint zich te sluiten rond de Amerikaanse rapper T.I. (40) en zijn echtgenote Tameka ‘Tiny’ Harris (45), die door zo'n dertig vrouwen beschuldigd worden van verkrachting, kidnapping en het drogeren van hun slachtoffers. Een advocaat, Tyrone A. Blackburn, heeft in naam van elf van de vrouwen contact opgenomen met de wetshandhaving in twee verschillende Amerikaanse staten.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"