Harry Styles
Volledig scherm
Harry Styles © Charles Sykes/Invision/AP

Harry Styles openhartig over zijn seksualiteit: “Ik denk dat iedereen zijn eigen weg aflegt om dat uit te zoeken”

CelebritiesHits brengt Harry Styles (28) aan de lopende band uit. En binnenkort verschijnt de wereldster opnieuw op het witte doek. Deze keer kruipt hij in de huid van de homoseksuele politieagent Tom in ‘My Policeman’. Over zijn eigen seksualiteit, zijn relatie en de band met zijn fans praatte hij openhartig in ‘Rolling Stone’. Want zijn geaardheid? “Op dat vlak legt iedereen, inclusief ikzelf, zijn eigen weg af.”

10 reacties

 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Carl, en hoe moet je dat doen "geen reclame maken voor je eigen seksualiteit"? Niet tonen of vertellen wat je voelt? Dus verbergen? Tolerantie is accepteren dat anderen iets anders tonen dan de norm. Dat is geen reclame maken, wat heteros toch overigens ook doen. Dat is jezelf zijn. Maar blijkbaar heb je daar moeite mee dan en mag het niet getoond worden. Dus moeten die mensen in de kast om jou te plezieren? Nee, het antwoord is: jij hebt je aan te passen want er bestaan nu eenmaal verschillen.
 • Carl Vangenechten

  5 maanden geleden
  Juist, Marie ! "Wees jezelf" maar maak geen reclame voor je eigen seksualiteit.
 • katja goethals

  5 maanden geleden
  Zalig! Wees jezelf en dat geldt voor iedereen. Verdraagzaamheid tov het onbekende is ook dringend nodig in onze maatschappij!
 • Xsarilde Willis

  5 maanden geleden
  Lijkt me wel een toffe kerel. Niet te eigenwijs. Zijn muziek is mijn smaak niet maar als mens valt hij duidelijk wel mee.
 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Als het maar verkoopt. Dit is een spel geworden voor hem dat verkoopt.
 1. Marilyn Manson weer aangeklaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderjarig meisje: “Ze was nog maagd”
  Celebrities
  1

  Marilyn Manson weer aange­klaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderja­rig meisje: “Ze was nog maagd”

  Een vrouw, die anoniem wenst te blijven, heeft Marilyn Manson (54) aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Dat meldt ‘Rolling Stone’. De zanger zou de dame verschillende keren aangerand hebben toen ze nog minderjarig was. Manson is de voorbije jaren al meermaals aangeklaagd wegens seksueel misbruik, onder meer door ‘Westworld’-actrice Evan Rachel Wood (35).