Getty Images for DCP
Volledig scherm
© Getty Images for DCP

Harry Styles is One Direction-collega's eeuwig dankbaar: “Onze liefde zit heel diep”

CelebritiesDe vriendschap en liefde die Harry Styles (28) voor zijn oudeleden van de band One Direction voelt, is “onbeschrijfelijk”. In een interview met Apple Music liet Styles weten hen “eeuwig dankbaar te zijn voor hun steun”. Naar eigen zeggen had hij het niet gered zonder Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson en Niall Horan.

0 reacties

 1. Een modeontwerpster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?
  PREMIUM
  Celebrities

  Een modeont­werp­ster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?

  Van de vier muzikanten die samen de meest populaire rock- en popband ooit - The Beatles - opzetten, zijn er nog twee in leven. John Lennon werd op 8 december 1980 in New York door een dolgedraaide fan doodgeschoten, George Harrison overleed op 29 november 2001 aan de gevolgen van keelkanker. Zanger en bassist Paul McCartney is tot op de dag van vandaag albums blijven maken en ook drummer Ringo Starr is nog altijd actief. Maar wat is er van hun kroost geworden? “Het was niet makkelijk om z'n zoon te zijn.”
 2. Meghan Markle reageert op terugdraaiing van de abortuswetgeving: “Mannen moeten van zich laten horen”
  Royalty

  Meghan Markle reageert op terugdraai­ing van de abortuswet­ge­ving: “Mannen moeten van zich laten horen”

  Het was afgelopen vrijdag een gitzwarte dag in Amerika toen het nieuws bekendraakte dat het Amerikaanse hooggerechtshof het recht op abortus had teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen vanaf nu volledig zelf of vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beeïndigen. Heel wat celebrity’s uitten al hun ongenoegen tijdens concerten en op sociale media, maar nu laat ook de Duchess of Sussex, Meghan Markle (40), van zich horen.