Harry Styles en Olivia Wilde zijn een koppel.
Volledig scherm
Harry Styles en Olivia Wilde zijn een koppel. © HLN

Harry Styles en Olivia Wilde tonen hun relatie aan de wereld

CelebritiesEnkele maanden na haar breuk met Jason Sudeikis, lijkt Olivia Wilde iets moois te hebben met Harry Styles. De voormalig One Direction-zanger en de actrice gingen dit weekend samen naar een bruiloft, waar ze hand in hand gefotografeerd werden. 

0 reacties

 1. Paris Hilton mengt zich in schandaal rond David Letterman: “Hij heeft mij opzettelijk vernederd”
  Celebrities
  2

  Paris Hilton mengt zich in schandaal rond David Letterman: “Hij heeft mij opzette­lijk vernederd”

  Paris Hilton (40) kijkt met veel pijn terug op een interview dat ze aan de Amerikaanse talkshow-presentator David Letterman (73) gaf, nadat ze in 2007 korte tijd doorbracht in de gevangenis. Volgens de socialite hield Letterman zich niet aan de vooraf gemaakte afspraken en zette hij haar tijdens de show voor het blok om over die periode te praten, terwijl ze duidelijk had gemaakt dat absoluut niet te willen. Dit liet Paris weten in gesprek met E! News. David Letterman ligt de laatste dagen en weken steeds meer onder vuur voor ongepast gedrag tegenover zijn studiogasten, in het bijzonder tegen jonge vrouwen.
 2. Van Harry Styles tot Kamala Harris: 2020 was het jaar van de parel(ketting). “Het ultieme nostalgische juweel, ook voor de millennial”
  PREMIUM

  Van Harry Styles tot Kamala Harris: 2020 was het jaar van de parel(ketting). “Het ultieme nostalgi­sche juweel, ook voor de millennial”

  Amerika’s toekomstige vicepresidente Kamala Harris draagt niks dan parelkettingen. Popzanger Harry Styles: idem. Ariana Grandes verlovingsring bevat een parel. En modemerken groot en klein integreren de klassieker in hun collecties dit jaar. Handtassen, truien, schoenen, haarbanden: noem het en je vindt het ‘bepareld’. Waarom blijft de parel een eeuwige lieveling? En waarom viert ze in 2020 weer hoogtij?
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis