Jason Isaacs.
Volledig scherm
Jason Isaacs. © EPA

‘Harry Potter’-ster Jason Isaacs neemt het wel op voor J.K. Rowling: “Ik wil haar geen mes in de rug steken”

CelebritiesJason Isaacs (58), bekend van zijn rol als Lucius Malfidus in de ‘Harry Potter’-films, sluit zich niet aan bij zijn collega's die J.K. Rowling (56) bekritiseren vanwege haar transfobe uitspraken. “Ik ben niet van plan om haar nu een mes in de rug te steken. Ze heeft ook heel veel goeds gedaan voor de samenleving”, vertelt hij.

9 reacties

 • Sven Joiris

  4 maanden geleden
  Iemand die menstrueert is vrouw, transmannen die menstrueren zijn nog steeds vrouwen dus, vroeger was er gewoon man en vrouw en ok je kan je als man vrouw voelen en omgekeerd, maar daar kan iets aan gedaan worden en niet half werk dan. Maar non binair en al die andere dingen is niets meer dan aandachtzoekerij,
 • Daniel Patteet

  4 maanden geleden
  Als men personen die menstrueren geen vrouwen meer mag noemen zonder aangevallen te worden langs alle kanten ,dan vraag k mij serieus af in wat voor wereld we feitelijk leven. J.K.Rowling zei enkel de WAARHEID.Volgens mij was t nooit haar bedoeling om iemand op stang te jagen.
 • Lisa Carpentier

  4 maanden geleden
  Die van die Woke-beweging zijn serieus aan het overdrijven. Je weet absoluut niet meer wat je nog wel mag zeggen (best niets meer). Als je ergens een mening over moet geven, zal je op de duur - uit zelfbescherming - al makkelijker het zekere voor het onzekere nemen, en Woke meepraten om niet ook bekritiseerd te worden. Het wordt te gevaarlijk. Mensen hebben er hun job al mee verloren, of zelfs hun leven. Zo gaan er protestgroepen ontstaan en wordt het alleen maar erger.
 • Natalie Vanhoof

  4 maanden geleden
  Laat duidelijk zijn dat ze dan ook geen enkele foute uitspraak gedaan heeft evenmin een trabsfobe. Gewoon realiteit benoemen mag tegenwoordig blijkbaar ook al niet meer. Het zijn nu eenmaal gewoon alleen vrouwen die menstrueren. Soms is het gewoon zoals het is en de overgrote meerderheid vindt dat ook gewoon helemaal ok.
 • Sylvain Vlerick

  4 maanden geleden
  Bravo voor Rowling om nog een eigen mening te durven hebben. De rest is allemaal woke gezever en flauwekul !
 1. “Ik weet waarom hij me niet in de ogen wil kijken. Omdat hij schuldig is”: hard tegen hard in kruisverhoor Amber Heard
  Play
  Celebrities
  7

  “Ik weet waarom hij me niet in de ogen wil kijken. Omdat hij schuldig is”: hard tegen hard in kruisver­hoor Amber Heard

  Voor de tweede dag op rij wordt Amber Heard (36) aan een kruisverhoor onderworpen door Camille Vasquez (37), een van de advocaten van Johnny Depp (58). En dat ging er bij momenten bitsig aan toe. “Met alle respect, maar dat was mijn vraag niet.” Haar getuigenis leidde eerder al tot enkele straffe uitspraken, zoals dat ze niet al het beloofde geld heeft gedoneerd aan de goede doelen. Volg haar getuigenis hier live.