Hannelore Bedert
Volledig scherm
Hannelore Bedert © Photo News

Hannelore Bedert voelt zich in de steek gelaten na overlijden partner: “Als jonge weduwe heb je niet het gevoel dat er een vangnet is”

Begin 2019 verloor Hannelore Bedert (36) plots haar man Stijn aan hartfalen. Ze bleef achter met twee kinderen en kwam in een administratief doolhof terecht. Daarbovenop moet ze het zien te rooien met een ‘overgangsuitkering’. “Bovenop het verdriet voel je je zo alleen gelaten. Op die jonge leeftijd komt dat hard binnen”, vertelde de muzikante en schrijfster in ‘Touché’ op Radio 1.

 1. Nigeriaanse zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”
  Play
  Celebrities

  Nigeriaan­se zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”

  Asake (27), een populaire Nigeriaanse zanger, is dit weekend met ruim twee uur vertraging begonnen aan zijn optreden in het Britse Birmingham. Een vertraging waar de fans duidelijk niet mee gediend waren. Vooraleer de zanger eindelijk op het podium verschijnt, is er dan ook veel boegeroep te horen. Na enkele liedjes haalt Asake plots verschillende briefjes van 100 dollar (zo’n 95 euro) uit zijn broekzak en begint die uit te delen. “Een manier om zich te excuseren na zijn vertraging”, aldus de fans.
 2. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”