De trouwklokken luiden vandaag voor Justin en Hailey
Volledig scherm
De trouwklokken luiden vandaag voor Justin en Hailey © Fotomontage HLN/Photo News

Hailey Baldwin en Justin Bieber stappen opnieuw in het huwelijksbootje: grote liefde met een religieus tintje

CelebritiesNa lang dralen is het eindelijk zover: vandaag stappen Justin Bieber en zijn Hailey voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Nadat ze op 13 september 2018 al in New York voor de wet trouwden, volgt er vandaag een religieuze ceremonie in Bluffton, South Carolina.

 1. Rechter verwerpt zaak vermeend slachtoffer Michael Jackson
  Celebrities

  Rechter verwerpt zaak vermeend slachtof­fer Michael Jackson

  Een rechter in de staat Californië heeft de rechtszaak van James Safechuck (42), een van de mannen die Michael Jackson beschuldigt van seksueel misbruik, verworpen. De Amerikaan had bedrijven van de zanger aangeklaagd omdat zij in zijn ogen moesten optreden tegen het vermeende misbruik. Volgens de rechter is niet voldoende aangetoond dat de medewerkers iets te zeggen hadden over het gedrag van de zanger. Dat meldt TMZ.
 2. Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverleden: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”
  Celebrities

  Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverle­den: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”

  Hij probeerde het lang verborgen te houden, maar na een lange periode van overmatig druggebruik ging hij op zoek naar hulp. Alexander James McLean (42), lid van de Amerikaanse band Backstreet Boys, kampte gedurende twintig jaar met een drugsverslaving tot hij vorig jaar besefte dat hij moest afkicken. “De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte, herinner ik me nog levendig.”