ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hadden de media een aandeel in miserie van Britney Spears: “Presentatoren, fotografen en zelfs politici worden ter verantwoording geroepen”

CelebritiesDe documentaire ‘Framing Britney Spears’ vertelt weinig nieuws, maar toch valt je mond weer open. Hoe kon dit gebeuren? En gloort er nu toch hoop? De film lijkt een soort bijltjesdag af te kondigen: presentatoren, fotografen en zelfs politici worden ter verantwoording geroepen. 

4 reacties

 • Kevin Van Rossem

  1 jaar geleden
  Beetje zelfde verhaal als Merkle, alle voordelen gretig opnemen maar verantwoordelijkheden opnemen ho maar! Wat natuurlijk de duistere rol van haar vader zeker niet goedmaakt!
 • Johan Swinnen

  2 jaar geleden
  Zou die vader eens niet gewoon gaan werken in plaats van op de kap van zijn dochter te leven, foei !
 • sylvia van gastel

  2 jaar geleden
  Dit vindt ik heel ver gaan . In eerste instantie is zijzelf het begin en haar eigen schuld . Als media daarop inspeelt is logisch . Zij kiest voor bekendheid en artiest dus moet ze ook leven met wat het inhoudt .
 • Bart Dekort

  2 jaar geleden
  In de media werken nogal wat mensen met weinig normen en waarden, en deinzen ze niet terug om op kosten van anderen zelf goed geld te verdienen. Het is echter van belang dat de ster niet enkel schijnt op het podium, maar dat hij daarnaast ook thuis schijnt, en door de familie gepolierd wordt, in de vorm van psychische steun. Enkel de sterksten overleven zonder kleerscheuren een carrière in de spotlights.
 1. Julia Fox getuigt op TikTok hoe het is om te leven met ADHD en OCD
  Play
  Celebrities

  Julia Fox getuigt op TikTok hoe het is om te leven met ADHD en OCD

  Op TikTok vertelt model Julia Fox (32) hoe het is om met ADHD en OCD te leven. Op momenten is ze heel productief en heeft ze het gevoel dat ze de wereld aankan, op andere momenten voelt het alsof ze "niet kan bewegen”. Ook geeft ze eerlijk toe dat ze marihuana gebruikt om haar OCD te behandelen. “Als ik geen wiet heb gerookt, dan tel ik het aantal letters in bepaalde woorden tot ik aan tien kom”, zegt ze terwijl ze een bad neemt.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.