ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hadden de media een aandeel in miserie van Britney Spears: “Presentatoren, fotografen en zelfs politici worden ter verantwoording geroepen”

CelebritiesDe documentaire ‘Framing Britney Spears’ vertelt weinig nieuws, maar toch valt je mond weer open. Hoe kon dit gebeuren? En gloort er nu toch hoop? De film lijkt een soort bijltjesdag af te kondigen: presentatoren, fotografen en zelfs politici worden ter verantwoording geroepen. 

4 reacties

 • Kevin Keagan

  1 maand geleden
  Beetje zelfde verhaal als Merkle, alle voordelen gretig opnemen maar verantwoordelijkheden opnemen ho maar! Wat natuurlijk de duistere rol van haar vader zeker niet goedmaakt!
 • Johan Swinnen

  3 maanden geleden
  Zou die vader eens niet gewoon gaan werken in plaats van op de kap van zijn dochter te leven, foei !
 • Sylvia van Gastel

  3 maanden geleden
  Dit vindt ik heel ver gaan . In eerste instantie is zijzelf het begin en haar eigen schuld . Als media daarop inspeelt is logisch . Zij kiest voor bekendheid en artiest dus moet ze ook leven met wat het inhoudt .
 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  In de media werken nogal wat mensen met weinig normen en waarden, en deinzen ze niet terug om op kosten van anderen zelf goed geld te verdienen. Het is echter van belang dat de ster niet enkel schijnt op het podium, maar dat hij daarnaast ook thuis schijnt, en door de familie gepolierd wordt, in de vorm van psychische steun. Enkel de sterksten overleven zonder kleerscheuren een carrière in de spotlights.
 1. Spelende kinderen veroorzaken brandje in leegstaand pand
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Spelende kinderen veroorza­ken brandje in leegstaand pand

 2. Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"
  Play

  Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"