Kevin Federline - Britney Spears
Volledig scherm
Kevin Federline - Britney Spears © YouTube: 60 Minutes Australia/Reuters

“Haar vader heeft haar destijds gered”: fans van Britney Spears woest na interview met ex Kevin Federline

CelebritiesDe fans van Britney Spears (40) konden hun ogen niet geloven toen ze het interview met Spears’ ex-man Kevin Federline (44) zagen. Volgens Federline redde Britneys vader Jamie Spears (70) haar leven door de controle volledig over te nemen, in de vorm van een heftig curatorschap. “Ze waren gewoon bezorgd en haar vader deed er alles aan om haar te helpen.”

1 reactie

 • Dirk Delaere

  3 maanden geleden
  Kevin vond het natuurlijk goed wat zijn schoonvader deed, want zo bleef de geldkraan voor hem wijd open. Nu zal het ventje zelf voor zijn geld moeten werken. Ik betwijfel of hij wel weet wat werken betekend. Hij zal wel proberen een boek te schrijven met "revelaties".
 1. 
Twitteraccount van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controversiële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”
  Celebrities
  19

  Twitter­ac­count van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controver­siële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”

  Rapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft voor de zoveelste keer controversiële uitspraken gedaan tijdens een interview. Dit keer had hij het over Hitler, en stelde hij dat we “de nazi’s niet constant zouden mogen dissen”. Intussen is de rapper ook verbannen van Twitter omdat hij een hakenkruis gepost had. Dat bevestigde topman Elon Musk.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.